Ame er japansk for regn, og knivene i Satakes vakre Ame-kolleksjon er alle dekorerte med inspirasjon fra regnvær. Satake er en av de mest luksuriøse kniv-merkene og deres kniver er i en liga for seg selv. Gyuto-kniven her er en japansk kokkenkniv med et skarpt blad på 21 cm. Bladet er laget av 5 lags AUS10-stål med en hardhet på 60-61 HRC. Knivens skaft er håndlaget i japansk lerk og alle kolleksjonens kniver har helt unike skafter. Skaftene er nemlig laget av såkalt “vril” fra lerketreet, som er avrundede utvekster der årene løper i uforutsigbare retninger og gir treet et særegent utseende. For å passe best mulig på din nye kokkekniv anbefaler vi, at du ofte vedlikeholder den med ettersliping og at du kun vasker den opp for hånd.
Ame er japansk for regn, og knivene i Satakes vakre Ame-kolleksjon er alle dekorerte med inspirasjon fra regnvær. Satake er en av de mest luksuriøse kniv-merkene og deres kniver er i en liga for seg selv. Gyuto-kniven her er en japansk kokkenkniv med et skarpt blad på 21 cm. Bladet er laget av 5 lags AUS10-stål med en hardhet på 60-61 HRC. Knivens skaft er håndlaget i japansk lerk og alle kolleksjonens kniver har helt unike skafter. Skaftene er nemlig laget av såkalt “vril” fra lerketreet, som er avrundede utvekster der årene løper i uforutsigbare retninger og gir treet et særegent utseende. For å passe best mulig på din nye kokkekniv anbefaler vi, at du ofte vedlikeholder den med ettersliping og at du kun vasker den opp for hånd.