Den grov-hamrede kniven, Kuro Kiritsuke er laget med et blad av VG-10 stål, som er blitt behandlet 8 ganger. Stålet består av 67 lag damaskus stål. Det sikrer en ekstra skarphet og hardhet på sirka 58 HRC. Den kraftfulle Kiritsukekniven har et langt og kraftig blad på 23 cm., som er perfekt til å skjære lange og flotte skiver av fisk og kjøtt.
Den skarpe eggen gir bedre og sunnere mad. Med en finere avskåret overflate, som forhindrer råmaterialet å miste farge, smak, og gjør den motstandsdyktig ved matlagingen. Samtidig sikrer den skarpe kanten, at avskårne ingredienser holder lenger og ikke tar smak fra annet. Det elegante håndtaket er laget av brent tre med polster og skaft av 18/8 stål, sånn at du har et perfekt grep, balanse og stabilitet.
Den grov-hamrede kniven, Kuro Kiritsuke er laget med et blad av VG-10 stål, som er blitt behandlet 8 ganger. Stålet består av 67 lag damaskus stål. Det sikrer en ekstra skarphet og hardhet på sirka 58 HRC. Den kraftfulle Kiritsukekniven har et langt og kraftig blad på 23 cm., som er perfekt til å skjære lange og flotte skiver av fisk og kjøtt.
Den skarpe eggen gir bedre og sunnere mad. Med en finere avskåret overflate, som forhindrer råmaterialet å miste farge, smak, og gjør den motstandsdyktig ved matlagingen. Samtidig sikrer den skarpe kanten, at avskårne ingredienser holder lenger og ikke tar smak fra annet. Det elegante håndtaket er laget av brent tre med polster og skaft av 18/8 stål, sånn at du har et perfekt grep, balanse og stabilitet.