Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk. Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet. Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet. Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.
Miyabis 5000 MCD er kronjuvelen blant de ulike knivseriene fra Miyabi. Dette er kniver som kombinerer det som japansk matlaging står for, nemlig at det skal se vakkert ut men samtidig også fylle en funksjon. Skaftet på knivene er laget av Masurbjørk som gir et unikt, lyst utseende. Stålet på knivene er laget av 101 lag MC63-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 63 HRC. Knivene er slipt med en tradisjonell japansk teknikk som kalles Honbazuke som gør dem svært skarpe. En god kokkekniv skal være meget skarp og ha et solid blad. Denne kniven passer godt til å skjære eller hakke både grønnsaker, kjøtt og fisk.
Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk. Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet. Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet. Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.
Miyabis 5000 MCD er kronjuvelen blant de ulike knivseriene fra Miyabi. Dette er kniver som kombinerer det som japansk matlaging står for, nemlig at det skal se vakkert ut men samtidig også fylle en funksjon. Skaftet på knivene er laget av Masurbjørk som gir et unikt, lyst utseende. Stålet på knivene er laget av 101 lag MC63-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 63 HRC. Knivene er slipt med en tradisjonell japansk teknikk som kalles Honbazuke som gør dem svært skarpe. En god kokkekniv skal være meget skarp og ha et solid blad. Denne kniven passer godt til å skjære eller hakke både grønnsaker, kjøtt og fisk.
Miyabi kniver