Lengde blad: 18 cm
Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk.
Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet.
Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet.
Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.
Miyabis 5000 MCD er kronjuvelen blant de ulike knivseriene fra Miyabi. Dette er kniver som kombinerer det som japansk matlaging står for, nemlig at det skal se vakkert ut men samtidig også fylle en funksjon. Skaftet på knivene er laget av Masurbjørk som gir et unikt, lyst utseende. Stålet på knivene er laget av 101 lag MC63-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 63 HRC. Knivene er slipt med en tradisjonell japansk teknikk som kalles Honbazuke som gør dem svært skarpe.
En santokukniv er en japansk klassisk kokkekniv som er allround og fungerer bra til mye. Ordet santoku betyr omtrent "tre oppgaver", og vil si at det er en kniv som er laget for å strimle, skjære og kutte. Santokukniver er bra både til kjøtt, fugl, grønnsaker og fisk.
Lengde blad: 18 cm
Den japanske knivkunsten er verdenskjent for sin eleganse og sitt håndverk.
Knivmerket Miyabi står for en imponerende kvalitet og skarphet.
Dessuten har Miyabis kniver en unik design som er vanskelig å finne andre steder på markedet.
Miyabiknivene finnes i flere prisklasser, hvor de i høyere prisklasse tilbyr det lille ekstra, men alle knivene er av en høy grunnytelsesnivå.
Miyabis 5000 MCD er kronjuvelen blant de ulike knivseriene fra Miyabi. Dette er kniver som kombinerer det som japansk matlaging står for, nemlig at det skal se vakkert ut men samtidig også fylle en funksjon. Skaftet på knivene er laget av Masurbjørk som gir et unikt, lyst utseende. Stålet på knivene er laget av 101 lag MC63-stål, herdet i -196°C for å oppnå en hardhet på 63 HRC. Knivene er slipt med en tradisjonell japansk teknikk som kalles Honbazuke som gør dem svært skarpe.
En santokukniv er en japansk klassisk kokkekniv som er allround og fungerer bra til mye. Ordet santoku betyr omtrent "tre oppgaver", og vil si at det er en kniv som er laget for å strimle, skjære og kutte. Santokukniver er bra både til kjøtt, fugl, grønnsaker og fisk.