En kokkekniv er kjøkkenets allrounder og uunnværlig for de fleste oppgaver. Å velge en skarp og høy kvalitets kokkekniv gjør matlagingen både enklere og mer morsom. Denne kniven fra Mareld har et bredt blad som gir ekstra styrke og stabilitet under bruk. Skaftet er designet med en bred midtdel som smalner mot bolsteret, og gir et fast og komfortabelt grep, enten du holder foran eller bak. Med sitt stilfulle design og høye funksjonalitet, er denne kniven perfekt for å løfte matlagingen din til nye høyder.
Marelds kjøkkenkniver er inspirert av tysk knivtradisjon. Laget av 1.4116 rustfritt stål med en hardhet på 55-57 HRC, gir denne kniven en slitesterk egg som takler de mest krevende kjøkkenoppgavene og er lett å slipe når det trengs. Skaftet er laget av lett pakkatre, en kombinasjon av tynne trelag presset sammen med harpiks under høyt trykk. Dette gir et hardt, kompakt materiale som er både vannavvisende og motvirker bakterievekst, perfekt for kjøkkenbruk.
For å holde eggen skarp, vask kniven for hånd, tørk den med et kjøkkenhåndkle, og oppbevar den på en knivmagnet, i en knivblokk eller i en knivskuff. Vedlikehold med slipestål og bruk våtstein ved behov. Til vedlikeholdssliping anbefaler vi Mareld Slipestein 1000/3000. For å lage en ny egg, start med en grov slipestein som Mareld Slipestein 300/1500, og poler kanten med en finere slipestein som Mareld Slipestein 4000/8000.
En kokkekniv er kjøkkenets allrounder og uunnværlig for de fleste oppgaver. Å velge en skarp og høy kvalitets kokkekniv gjør matlagingen både enklere og mer morsom. Denne kniven fra Mareld har et bredt blad som gir ekstra styrke og stabilitet under bruk. Skaftet er designet med en bred midtdel som smalner mot bolsteret, og gir et fast og komfortabelt grep, enten du holder foran eller bak. Med sitt stilfulle design og høye funksjonalitet, er denne kniven perfekt for å løfte matlagingen din til nye høyder.
Marelds kjøkkenkniver er inspirert av tysk knivtradisjon. Laget av 1.4116 rustfritt stål med en hardhet på 55-57 HRC, gir denne kniven en slitesterk egg som takler de mest krevende kjøkkenoppgavene og er lett å slipe når det trengs. Skaftet er laget av lett pakkatre, en kombinasjon av tynne trelag presset sammen med harpiks under høyt trykk. Dette gir et hardt, kompakt materiale som er både vannavvisende og motvirker bakterievekst, perfekt for kjøkkenbruk.
For å holde eggen skarp, vask kniven for hånd, tørk den med et kjøkkenhåndkle, og oppbevar den på en knivmagnet, i en knivblokk eller i en knivskuff. Vedlikehold med slipestål og bruk våtstein ved behov. Til vedlikeholdssliping anbefaler vi Mareld Slipestein 1000/3000. For å lage en ny egg, start med en grov slipestein som Mareld Slipestein 300/1500, og poler kanten med en finere slipestein som Mareld Slipestein 4000/8000.