Denne kokkekniven fås i to forskjellige størrelser, så du kan ta deg av alle typer av oppgaver på kjøkkenet. Den mindre kniven på 15,5 cm. egner seg spesielt til å hakke og dele opp mindre grønnsaker, som paprika, tomat og løk. Den større kniven på 20 cm. er fin til både å skjære kjøtt samt å hakke opp de større grønnsakene.
Knivene er en del av Premier-serien fra Kai Shun, som er en mer eksklusiv utgave av samme kniver fra serien Classic. Knivenens blad er laget i 32 lag rustfritt stål og har en hard stålkjerne av VG-MAX, som er en videreutvikling av VG-10. Knivene i Premier serien har en en tsuchime-overflate, som gir kniven en banket overflate etter smie med fallhammer. Skaftet er utført i amerikansk valnøttre og er til og med universelt, så det passer til både høyre- og venstrehente.
Denne kokkekniven fås i to forskjellige størrelser, så du kan ta deg av alle typer av oppgaver på kjøkkenet. Den mindre kniven på 15,5 cm. egner seg spesielt til å hakke og dele opp mindre grønnsaker, som paprika, tomat og løk. Den større kniven på 20 cm. er fin til både å skjære kjøtt samt å hakke opp de større grønnsakene.
Knivene er en del av Premier-serien fra Kai Shun, som er en mer eksklusiv utgave av samme kniver fra serien Classic. Knivenens blad er laget i 32 lag rustfritt stål og har en hard stålkjerne av VG-MAX, som er en videreutvikling av VG-10. Knivene i Premier serien har en en tsuchime-overflate, som gir kniven en banket overflate etter smie med fallhammer. Skaftet er utført i amerikansk valnøttre og er til og med universelt, så det passer til både høyre- og venstrehente.