Knivsettet i to deler fra serien Satake Kuro. Du får en Kuro Nakiri grønnsakskniv og en Kuro Petty skrellekniv, som begge er svært praktiske og fyller sin funksjon i det moderne kjøkkenet. Den skarpe eggen på knivene gjør maten din både smakfullere og sunnere, fordi en skarp egg gir en fin snittflate som hjelper råvarene til å beholde farge, saft, elastisitet og smak. Du får med andre ord en utrolig knivopplevelse, med kniver som er velbalanserte, skarpe og designet for kraft og presisjon. Begge knivene er smidd for hånd og leveres i en flott treboks.
Knivene i Satake Kuro-serien har blader av VG-10 damaskstål i 67 lag som er behandlet hele åtte ganger, noe som gir dem ekstra skarphet og en hardhet på cirka 58 HRC. Kuro-knivene har også et langt skaft av brent tre, forsterket med bolster og en skaftende laget av 18/8 stål. Du får balanse, stabilitet og et optimalt grep – tre kriterier som gjør dem uunnværlige i det moderne kjøkkenet.
Mål:
Knivsettet i to deler fra serien Satake Kuro. Du får en Kuro Nakiri grønnsakskniv og en Kuro Petty skrellekniv, som begge er svært praktiske og fyller sin funksjon i det moderne kjøkkenet. Den skarpe eggen på knivene gjør maten din både smakfullere og sunnere, fordi en skarp egg gir en fin snittflate som hjelper råvarene til å beholde farge, saft, elastisitet og smak. Du får med andre ord en utrolig knivopplevelse, med kniver som er velbalanserte, skarpe og designet for kraft og presisjon. Begge knivene er smidd for hånd og leveres i en flott treboks.
Knivene i Satake Kuro-serien har blader av VG-10 damaskstål i 67 lag som er behandlet hele åtte ganger, noe som gir dem ekstra skarphet og en hardhet på cirka 58 HRC. Kuro-knivene har også et langt skaft av brent tre, forsterket med bolster og en skaftende laget av 18/8 stål. Du får balanse, stabilitet og et optimalt grep – tre kriterier som gjør dem uunnværlige i det moderne kjøkkenet.
Mål: