Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Mareld Akio knivsett med 4 kniver

5 Les anmeldelse

Marelds Akio knivserie med fire suverene japanske kjøkkenkniver - en kokkekniv (21 cm), en skrellekniv (9 cm) og to santoku-kniver (13 og 18 cm bladlenge). De er laget i Damaskus-teknikk i 67 lags rustfritt stål, som gir bladene et vakkert mønster og er unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgte for å kunne dekke alle behov på kjøkkenet når det kommer til skjæring, kutting, hakking og skjæring av terninger. 

De har en hardhet på 60-62 HRC, som er høyere enn tradisjonelle europeiske kniver og gjør at de holder seg skarpe usedvanlig lenge. Håndtakene er laget av lett pakke-tre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst. Det stilige designet i damaskus-stål og lyst tre gjør at du kan la knivene henge synlige på en knivmagnet, nesten som pynt.

SANTOKU-KNIVEN er kanskje den mest populære typen blant japanske kokkekniver. Her er de to mest anvendte variantene, med bladlenger på 13 og 18 cm. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversettes det direkte, betyr det "tre oppgaver". Noen mener at det betyr at santoku-kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre hevder at den bør brukes til å kutte, skjære terninger og strimle. Du får i alle fall kniver med stor funksjonelt og vakkert design, ideelle både til hverdagsmat og mer avanserte retter.

 

KOKKEKNIVEN er den største i settet og har en bladlenge på 21 cm. Akio kokkekniv fra Mareld er en vakker og velbalansert kniv, med solid og stabil design, perfekt til de fleste store gjøremål på kjøkkenet. Med en skarp kokkekniv av høy kvalitet blir matlagingen både enklere og morsommere. Håndtaket buler litt i midjen og smalner deretter mot bolsteret, som gir deg et sikkert grep, uansett om du holder den over eller bak bolsteret.

SKRELLEKNIVEN er ofte den minste og billigste av kjøkkenknivene, men er egentlig ganske viktig da den er en av de mest brukte knivene! Marelds Akio skrellekniv har bladlengde på 9 cm og er ideell til alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter. På grunn av den lille størrelsen er den svært enkel å bruke, da du har god kontroll på bladet.

Knivene fra Akio-serien vil lenge holde seg skarpe og lett kontrollerbare. En hard, vellaget og sylskarp kniv er, faktisk, ikke farlig fordi den gjør akkurat det som hånden ber om, raskt og presist. I motsetning til det, vil en myk, skjev og uskarp kniv mye oftere "kjøre sin egen vei", svinge av og lage farlige kutt. Vi anbefaler at de vaskes for hånd. Du kan lese flere vedlikeholdstips nedenfor. 

 

 

 

 

Les mer

Marelds Akio knivserie med fire suverene japanske kjøkkenkniver - en kokkekniv (21 cm), en skrellekniv (9 cm) og to santoku-kniver (13 og 18 cm bladlenge). De er laget i Damaskus-teknikk i 67 lags rustfritt stål, som gir bladene et vakkert mønster og er unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgte for å kunne dekke alle behov på kjøkkenet når det kommer til skjæring, kutting, hakking og skjæring av terninger. 

De har en hardhet på 60-62 HRC, som er høyere enn tradisjonelle europeiske kniver og gjør at de holder seg skarpe usedvanlig lenge. Håndtakene er laget av lett pakke-tre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst. Det stilige designet i damaskus-stål og lyst tre gjør at du kan la knivene henge synlige på en knivmagnet, nesten som pynt.

SANTOKU-KNIVEN er kanskje den mest populære typen blant japanske kokkekniver. Her er de to mest anvendte variantene, med bladlenger på 13 og 18 cm. Det japanske ordet "san" betyr tallet tre og "toku" betyr oppgaver. Oversettes det direkte, betyr det "tre oppgaver". Noen mener at det betyr at santoku-kniven kan brukes til kjøtt, fugl og fisk, mens andre hevder at den bør brukes til å kutte, skjære terninger og strimle. Du får i alle fall kniver med stor funksjonelt og vakkert design, ideelle både til hverdagsmat og mer avanserte retter.

 

KOKKEKNIVEN er den største i settet og har en bladlenge på 21 cm. Akio kokkekniv fra Mareld er en vakker og velbalansert kniv, med solid og stabil design, perfekt til de fleste store gjøremål på kjøkkenet. Med en skarp kokkekniv av høy kvalitet blir matlagingen både enklere og morsommere. Håndtaket buler litt i midjen og smalner deretter mot bolsteret, som gir deg et sikkert grep, uansett om du holder den over eller bak bolsteret.

SKRELLEKNIVEN er ofte den minste og billigste av kjøkkenknivene, men er egentlig ganske viktig da den er en av de mest brukte knivene! Marelds Akio skrellekniv har bladlengde på 9 cm og er ideell til alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter. På grunn av den lille størrelsen er den svært enkel å bruke, da du har god kontroll på bladet.

Knivene fra Akio-serien vil lenge holde seg skarpe og lett kontrollerbare. En hard, vellaget og sylskarp kniv er, faktisk, ikke farlig fordi den gjør akkurat det som hånden ber om, raskt og presist. I motsetning til det, vil en myk, skjev og uskarp kniv mye oftere "kjøre sin egen vei", svinge av og lage farlige kutt. Vi anbefaler at de vaskes for hånd. Du kan lese flere vedlikeholdstips nedenfor. 

 

 

 

 

  • Fire japanske kjøkkenkniver
  • Bladlenger på 9, 13, 18 og 21 cm
  • Håndtak i vannavstøtende pakke-tre
  • "Proffe" kjøkkenkniver som gjør matlaging til en kunst
  • Knivblad i hardt, 67 lags Damaskus-stål
Førpris 3 490 kr
1 999 kr
Utsolgt
Akio knivsett med 4 kniver

Mer informasjon om Mareld Akio knivsett med 4 kniver

Det ideelle er å slipe dem til raskt med en diamantslipesten før hvert bruk, men det går også fint å slipe dem med jevne mellomrom. Ved å ta litt ekstra vare på knivene dine sikrer du at de holder seg skarpe i mange år fremover. På grunn av hardheten er de litt mer krevende å slipe. Vi anbefaler Mareld Slipesten 1000/3000 til regelmessig vedlikeholdssliping, mens Mareld Slipesten 4000/8000 anbefaler vi avslutningsvis for en skikkelig sylskarp egg. 

Produktserie
Akio
Merke
Mareld
Type
Knivsett
Farge
Lyst pakketre
Tåler oppvaskemaskin
Håndvask anbefales
Materiale
Rustfritt stål, tre
Varenr
56404

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Akio knivsett med 4 kniver

Del din mening om "Mareld Akio knivsett med 4 kniver"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker