Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Mareld 3 kniver, Knivsett

5 Les anmeldelse

Sett med tre Mareld kniver av høy kvalitet laget i europeisk tradisjon - fileteringskniv, middels-stor kokkekniv og en skrellekniv. De har et design forankret i tysk knivtradisjon og er laget av 1.4116 rustfritt stål. De har en hardhet på 55-57 HRC som gir en slitesterk egg med en viss fleksibilitet, som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet. Samtidig er de enkle å slipe tilbake tilbake til sylskarphet gang på gang.

Håndtaket er laget av lett pakke-tre, som er en blanding av tynne trelag sammenføyd med harpiks under høyt trykk. Slik skapee et hardt og kompakt materiale, som passer ypperlig på kjøkkenet på grunn av dets vannavstøtende og bakteriehemmende egenskaper.

KOKKEKNIV, bladlengde 21 cm - En kokkekniv er kjøkkenets store alt-i-ett kniv. Denne kokkekniven har et litt bredere blad, som gjør den solid og stabil. Håndtaket buler litt på midten og smalner deretter inn mot bolsteret, noe som gir et sikkert grep, uansett om du griper over eller bak bolsteret. Å velge en skarp kokkekniv av høy kvalitet gjør matlagingen både morsommere og enklere. 

Fileteringskniv, bladlengde 16 cm - Med en god fileteringskniv blir det mye lettere å gjennomføre oppgaver som ellers kan være tøffe, som for eksempel filetering av en lakseside eller skjære opp en hel kylling. Denne fileteringskniven fra Mareld har en middels myk fleks som gir god presisjon under bruk. Knivens profil med smalt blad gjør den også godt egnet til å skjære skinke eller kjøtt i tynne skiver.

SKRELLEKNIV, bladlengde 9 cm - Kjøkkenets mest brukte kniv! Denne brukes til alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter og er dermed, egentlig, veldig viktig! Den er skarp, fleksibel og liten, noe som gir absolutt kontroll.  

Vi anbefaler at knivene vaskes for hånd og tørkes med et kjøkkenhåndkle etter bruk. Oppbevar dem på en knivmagnet eller knivstativ. Vi anbefaler at du vedlikeholder dem med slipestål og fra tid til annen sliper eggen med en bryne. Nedenfor kan du lese flere vedlikeholdsråd. 

Les mer

Sett med tre Mareld kniver av høy kvalitet laget i europeisk tradisjon - fileteringskniv, middels-stor kokkekniv og en skrellekniv. De har et design forankret i tysk knivtradisjon og er laget av 1.4116 rustfritt stål. De har en hardhet på 55-57 HRC som gir en slitesterk egg med en viss fleksibilitet, som tåler tøffe utfordringer på kjøkkenet. Samtidig er de enkle å slipe tilbake tilbake til sylskarphet gang på gang.

Håndtaket er laget av lett pakke-tre, som er en blanding av tynne trelag sammenføyd med harpiks under høyt trykk. Slik skapee et hardt og kompakt materiale, som passer ypperlig på kjøkkenet på grunn av dets vannavstøtende og bakteriehemmende egenskaper.

KOKKEKNIV, bladlengde 21 cm - En kokkekniv er kjøkkenets store alt-i-ett kniv. Denne kokkekniven har et litt bredere blad, som gjør den solid og stabil. Håndtaket buler litt på midten og smalner deretter inn mot bolsteret, noe som gir et sikkert grep, uansett om du griper over eller bak bolsteret. Å velge en skarp kokkekniv av høy kvalitet gjør matlagingen både morsommere og enklere. 

Fileteringskniv, bladlengde 16 cm - Med en god fileteringskniv blir det mye lettere å gjennomføre oppgaver som ellers kan være tøffe, som for eksempel filetering av en lakseside eller skjære opp en hel kylling. Denne fileteringskniven fra Mareld har en middels myk fleks som gir god presisjon under bruk. Knivens profil med smalt blad gjør den også godt egnet til å skjære skinke eller kjøtt i tynne skiver.

SKRELLEKNIV, bladlengde 9 cm - Kjøkkenets mest brukte kniv! Denne brukes til alt fra å rense sopp, hakke urter og chili, åpne pakker eller skrelle poteter og er dermed, egentlig, veldig viktig! Den er skarp, fleksibel og liten, noe som gir absolutt kontroll.  

Vi anbefaler at knivene vaskes for hånd og tørkes med et kjøkkenhåndkle etter bruk. Oppbevar dem på en knivmagnet eller knivstativ. Vi anbefaler at du vedlikeholder dem med slipestål og fra tid til annen sliper eggen med en bryne. Nedenfor kan du lese flere vedlikeholdsråd. 

  • Slitesterkt 1.4116 rustfritt stål
  • Sikkert og behagelig grep
  • Håndtak i vannavstøtende pakke-tre
  • Høy presisjon og full kontroll på kjøkkenet
990 kr
Utsolgt
3 kniver, Knivsett

Mer informasjon om Mareld 3 kniver, Knivsett

Når knivene slipes regelmessig holder de seg skarpe i mange år. Til vanlig vedlikeholdssliping kan du bruke Mareld Slipesten 1000/3000

For mer avansert sliping anbefaler vi at du kombinerer en grovere og en finere slipestein, som for eksempel Mareld Slipesten 300/1500 og Mareld Slipesten 4000/8000. Du kan først bruke det grovere kornet til å lage en ny egg og deretter det finere kornet til å polere eggen til perfeksjon.

Merke
Mareld
Produktserie
Europe
Type
Knivsett
Farge
Lyst pakketre
Materiale
Rustfritt stål, pakkatre
Tåler oppvaskemaskin
Anbefales å vaskes for hånd
Varenr
60270

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av 3 kniver, Knivsett

Del din mening om "Mareld 3 kniver, Knivsett"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker