Sashimikniven er en typisk japansk kniv. Bladet er enkelslipt for maksimal skarphet for å kunne skive fisk eller kjøtt med presisjon og med et eneste snitt. Alt for å bevare kjøttets sjel ifølge japansk tradisjon.
Materiale: Hi Carbon Steel
Bladlengde: 21 cm
Slipevinkel 15 grader
Håndtak i magnoliatre
Slipes med sten eller keramisk bryne
Les mer
Sashimikniven er en typisk japansk kniv. Bladet er enkelslipt for maksimal skarphet for å kunne skive fisk eller kjøtt med presisjon og med et eneste snitt. Alt for å bevare kjøttets sjel ifølge japansk tradisjon.
Materiale: Hi Carbon Steel
Bladlengde: 21 cm
Slipevinkel 15 grader
Håndtak i magnoliatre
Slipes med sten eller keramisk bryne
Lagervarer Lagervarer er produkter markerte med en leveringstid på 1–4 hverdager.
Forhåndsbestilling Varer markerte med en lenger leveringstid er angitt med en estimert leveringstid fra leverandøren. Vi strever alltid etter å klare denne leveringstid, men det kan bli forsinkelser enkelte fall. Hvis en forsinkelse har skjedd vil du bli kontaktet via e-mail senest dagen før planlagt mottakelse (avsendelsesdagen).