Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Mareld Akio japansk brødkniv, 20 cm

5 Les anmeldelser
Utløper: Dager Dag

Brødkniven er ofte kniven du tar for gitt på kjøkkenet – og kanskje er en skikkelig god brødkniv, rett og slett, noe du må holde i hånden for virkelig å sette pris på forskjellen mellom en god og en ikke så bra? Akio-brødkniven fra Mareld er 20 cm lang, som er mer enn nok til de fleste typer brød. Den skarpe, tannede eggen gir perfekte skiver av både flate, tyngre brød og surdeigsbrød med hard skorpe og seig, luftig indre. Perfekt både til luksuriøst brød fra bakeriet og dampende ferskt brød direkte fra din egen ovn. Legg ut påleggene, nå er det tid for en luksusfrokost!

Marelds Akio knivserie er laget med Damaskus-teknikk i 67 lag, som gir bladene et vakkert mønster unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgte for å kunne dekke alle behov du kan tenke deg på kjøkkenet når det kommer til skjæring, kutting og skjæring av terninger. De har en hardhet på 60-62 HRC som gjør at de holder seg skarpe spesielt lenge, men krever samtidig også litt ekstra arbeid når de skal slipes. Vi anbefaler et par slag med et diamantslipestål før hvert bruk. 

Håndtakene på knivene er laget av lett pakke-tre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst. Formen på håndtaket er avrundet i midjen og smalner mot bolsteret, noe som gjør at du får et fast grep uansett hvilken teknikk du bruker. Det stilige designet i lyst tre gjør at du kan la knivene henge synlige på en knivmagnet, nesten som pynt. 

Ved å ta vare på knivene dine på riktig måte sikrer du at de holder seg skarpe i mange år fremover. Som sagt, anbefaler vi at du bruker et slipestål, men også at du sliper eggen med et bryne fra tid til annen. Vi anbefaler Mareld Slipesten 1000/3000, som egner seg meget godt til vedlikeholdssliping. For en skikkelig sylskarp kant, anbefaler vi at du avslutter slipingen med Mareld Slipesten 4000/8000.

Les mer

Brødkniven er ofte kniven du tar for gitt på kjøkkenet – og kanskje er en skikkelig god brødkniv, rett og slett, noe du må holde i hånden for virkelig å sette pris på forskjellen mellom en god og en ikke så bra? Akio-brødkniven fra Mareld er 20 cm lang, som er mer enn nok til de fleste typer brød. Den skarpe, tannede eggen gir perfekte skiver av både flate, tyngre brød og surdeigsbrød med hard skorpe og seig, luftig indre. Perfekt både til luksuriøst brød fra bakeriet og dampende ferskt brød direkte fra din egen ovn. Legg ut påleggene, nå er det tid for en luksusfrokost!

Marelds Akio knivserie er laget med Damaskus-teknikk i 67 lag, som gir bladene et vakkert mønster unikt for hver kniv. Knivene er nøye utvalgte for å kunne dekke alle behov du kan tenke deg på kjøkkenet når det kommer til skjæring, kutting og skjæring av terninger. De har en hardhet på 60-62 HRC som gjør at de holder seg skarpe spesielt lenge, men krever samtidig også litt ekstra arbeid når de skal slipes. Vi anbefaler et par slag med et diamantslipestål før hvert bruk. 

Håndtakene på knivene er laget av lett pakke-tre, et kompakt og slitesterkt materiale som både er vannavstøtende og hemmer bakterievekst. Formen på håndtaket er avrundet i midjen og smalner mot bolsteret, noe som gjør at du får et fast grep uansett hvilken teknikk du bruker. Det stilige designet i lyst tre gjør at du kan la knivene henge synlige på en knivmagnet, nesten som pynt. 

Ved å ta vare på knivene dine på riktig måte sikrer du at de holder seg skarpe i mange år fremover. Som sagt, anbefaler vi at du bruker et slipestål, men også at du sliper eggen med et bryne fra tid til annen. Vi anbefaler Mareld Slipesten 1000/3000, som egner seg meget godt til vedlikeholdssliping. For en skikkelig sylskarp kant, anbefaler vi at du avslutter slipingen med Mareld Slipesten 4000/8000.

  • Skjær enkelt tynne brødskiver
  • Damaskusblad i 67 lag stål
  • Serie: Mareld Akio
  • Vakkert Damaskus-stål
Førpris 999 kr
749 kr
Utsolgt
Akio japansk brødkniv, 20 cm
Produktserie
Akio
Merke
Mareld
Bladlengde
20 cm.
Lengde
33,6 cm
Bredde
2,6 cm.
Høyde
2,9 cm.
Type
Brødkniv
Vekt
0,19 kg.
Farge
Lyst pakketre
Materiale
Rustfritt stål, tre
Tåler oppvaskemaskin
Anbefales å vaskes for hånd
Varenr
56201

{{vm.state.productReviews.length}} anmeldelse av Akio japansk brødkniv, 20 cm

Del din mening om "Mareld Akio japansk brødkniv, 20 cm"

{{vm.state.productReviews.length}} ut av {{vm.state.productReviews.length}} ville anbefale dette produktet
Legg til anmeldelse
Alle som laster opp et bilde, delta i
konkurransen om et gavekort på 500 kroner. Bildet må være ditt eget.
Takk for din anmeldelse
For å se din anbefaling må du oppdatere din browser
{{ review.Stars }} Anmeldt av {{ review.FirstName }} {{ review.LastName }}
{{ review.PositiveVotes }}
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker