Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Jul med KitchenAid

Julen handler om mer enn bare gaver og juletrær – det er også øyeblikkene på kjøkkenet, duftene av krydder og varmen som spres
når noe unikt 
skapes. Med kjøkkenmaskiner fra KitchenAid ved din side kan til og med klassiske desserter få en moderne vri. Tenk deg
hjemmelaget iskrem med 
smak av espresso, der de dype kaffetonene møter hint av julens krydder. Gjør enkle ingredienser om til en
ny juletradisjon, mens kjøkkenmaskinen 
gjør det harde arbeidet for deg.

 

Artisan kjøkkenmaskin 6,6 liter + Ice Cream Maker

KitchenAid Artisan 5KSM70SHXE er en eksepsjonelt kraftig, slitesterk og stillegående kjøkkenmaskin. Den kombinerer KitchenAids kraftigste motor med en stor bolle med kapasitet på 6,6 liter, alt pakket inn i det ikoniske designet med de klassiske kurvene. Denne varianten inkluderer også 5KSMICM Ice Cream Maker, slik at du kan bruke kjøkkenmaskinen til å lage velsmakende, hjemmelaget iskrem. Settet finnes selvfølgelig i flere farger, så du kan velge den som passer best på kjøkkenet ditt. 

Ice Cream Maker er et førsteklasses tilbehør som raskt forvandler din KitchenAid Artisan til en iskremmaskin. Iskrembollen rommer 1,9 liter og har en svært rask tilberedningstid – på under en halvtime er iskremen eller sorbeten klar. Settet inkluderer også en bolle i rustfritt stål med kapasitet på 6,6 liter, sprutbeskyttelse, visp, deigkrok, flatblander og en dobbel flatblander med silikonvinge. Maskinen kan kompletteres med flere deler for å få enda flere muligheter på kjøkkenet, for eksempel redskaper for hjemmelagde pølser, lasagne, salat og hjemmelaget mel.

Akkurat nå: 9 999 kr!

Ordinær pris: 12 349 kr

SE PRODUKTER

Kremete espressois

Gir ca. 1 liter iskrem.

Finnes det noe bedre enn hjemmelaget iskrem? Her kommer oppskriften på en fantastisk espressois med dyp kaffesmak. Du kan selv tilpasse mengden espresso etter hva du foretrekker.

Forberedelse: For best resultat bør iskrembollen fryses i 16 timer før bruk.

Ingredienser:

  • 5 dl kremfløte (500 g)
  • 2 dl helmelk (200 g)
  • 3/4 dl sukker (ca. 70 g)
  • 1/2 dl brun farin (40 g)
  • 1 klype salt (ca. ¼ ts)
  • 6 eggeplommer
  • 1 ts vaniljepasta (det funker fint med ½ vaniljestang eller 2 ts vaniljesukker)
  • 1 dl nybrygget espresso (ca. 2 doble espressoer)
  • Kaffebønner til pynt

Slik gjør du:

  1. Varm opp fløte, melk, sukker, brun farin og salt i en stor kjele. La det koke opp og senk til middels varme. La det småkoke i 2 minutter mens du rører, og ta deretter kjelen av platen.
  2. Pisk eggeplommene i en bolle og hell ca. 2 ½ dl av den varme fløteblandingen over eggeplommene. Det er viktig at du visper hele tiden.
  3. Hell eggeblandingen tilbake i kjelen og varm opp forsiktig under konstant omrøring til blandingen når 80–85 grader. Det er viktig at blandingen ikke koker eller går over 85 grader.
  4. Ta kjelen av varmen og rør inn nybrygget espresso og vaniljepasta, visp sammen og hell blandingen over i en ren bolle. Dekk til bollen med plast og la den stå i kjøleskapet i minst 8 timer, helst over natten.
  5. Monter iskremtilbehøret på KitchenAid-maskinen din. Sil iskremrøren gjennom en finmasket sil og kjør røren i iskremskålen på hastighet fire.
  6. Sett iskremen i fryseren frem til servering. Server med en kopp rykende fersk espresso og pynt gjerne isen med å strø over kaffebønner!

Kremete fettuccine med sjampinjonger, brunet smør og ristede mandler

4 porsjoner.

Ingredienser:

Pastadeig

  • 6 ½ dl durumhvetemel, 400 g
  • Ca. 5 egg (260 g)

Pastasaus

  • Ca. 50 g smør
  • 350 g sjampinjonger (eller valgfri sopp/soppblanding)
  • 3 sjalottløk, finhakket
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • Salt og pepper
  • 2 klyper chilipulver
  • 200 g fersk spinat
  • 1 dl tørr hvitvin
  • 3 dl kremfløte
  • 1–2 dl pastavann

Brunet smør med sitron

  • 100 g smør
  • 1 ss sitronsaft

Topping

  • 2 dl hakkede ristede mandler (funker også fint med hasselnøtter/gresskarkjerner)
  • Revet parmesan

Slik gjør du:

  1. Start med pastadeigen.
  2. Hell ut alt melet på kjøkkenbenken og lag en grop i midten. Knekk eggene i gropen, og visp dem lett med en gaffel. Tilsett litt mel om gangen med gaffelen, og visp melet forsiktig inn i eggene. Når deigen har begynt å «samle seg», elter du deigen med melede hender i ca. 10 minutter. Vær forsiktig hvis du må tilsette mer mel, ta litt om gangen, ellers blir deigen vanskelig å jobbe med. Elt til du har en elastisk deig, la deigen elte lenge for best resultat. Den skal føles fuktig, men ikke klebe seg til hendene. Pakk inn og la den hvile i kjøleskapet i minst 1 time.
  3. Monter lasagnevalsen på KitchenAid-maskinen din. Del deigen i 2 biter og flat den ut, kjør deigene gjennom det tykkeste nivået på valsen, gjenta og reduser nivået trinn for trinn til du har ønsket tykkelse, halver pastalengden hvis den blir for lang og vanskelig å holde i. Bytt til pastavalsen for fettuccine, og kjør pastalengdene
    gjennom. Mel pastaen lett og vri den forsiktig til rett form. La pastaen tørke mens du lager pastasausen.
  4. Kok opp rikelig med vann i en stor gryte og salt godt.
  5. Brun smøret i en panne på middels varme under konstant omrøring. Visp ned sitronsaften når du har et nøttebrunt smør og sett til side.
  6. Rens og skjær soppen til ønsket størrelse. Stek soppen i en varm stekepanne uten matfett til væsken i soppen har fordampet. Tilsett smør og senk varmen litt, stek soppen til den har fått en fin farge.
  7. Tilsett krydder, salt, hakket sjalottløk og hvitløk, stek til løken er blank. Rør inn spinaten og deretter hvitvinen. La vinen koke inn litt, tilsett fløten og la det småkoke i noen minutter. Kok pastaen i ca. 1 minutt, øs litt pastavann ned i pastasausen og rør rundt. Hell av pastavannet og rør pastaen forsiktig ned i pannen til sausen dekker pastaen helt. Server med brunet smør, hakkede mandler og parmesan.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker