Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Ett batteri - uendelige muligheter

Oppdag det nye, kraftige trådløse systemet og lag mat uten ledning. Den følger med deg, uansett hva du vil lage.
Alle KitchenAid Go-apparater drives av det samme avtakbare batteriet, slik at du kan trekke ut støpselet og unngå mange ledninger.

Velg din første enhet med batteri

Start med å kjøpe en av de trådløse enhetene
med batteri inkludert.

Utvid samlingen din

Batteriet passer til alle andre enheter,
så nå kan du kjøpe enheter uten batteri.

Vær fleksibel med et ekstra batteri

Hvis du vil ha et ekstra batteri som alltid er klart
for å brukes, kan du kjøpe det separat.

Føl friheten ved å kunne lage mat uansett hvor du er

Med ett enkelt uttakbart batteri kan du lage oppskriftene du liker – hvor som helst.
Vår venninne Emilia Nilsson testet det nye KitchenAid Go-systemet på utekjøkkenet sitt. Hun tilbyr
en nydelig oppskrift på foccacia-sandwich som er perfekt å nyte i vårvarmen. Matlaging ute har aldri vært enklere!

Surdeigsfocaccia

2 stk

Du trenger

  • 200g surdeig (matet)
  • 680g vann
  • Cirka 900 g hvetemel manitoba cream
  • 18 g salt

Slik gjør du

  1. Start med å mate surdeigen din. Rundt klokken 8 om morgenen.
  2. Tilsett like deler vann og hvetemel eks 120 g vann og 120 g hvetemel til surdeigen.
  3. Rør den glatt og la den stå i en temperatur på ca 25 grader til den blir boblende og lukter friskt og syrlig. Til ca kl 12.
  4. Ved 12-tiden blander du sammen hvetemel, vann, salt og 200g av surdeigen. Bare rør til det er blandet, ikke elt. Dekk bollen med et kjøkkenhåndkle. La stå i 3 timer!
  5. Klokken 15 bretter du deigen over seg fra alle fire kanter, da forsterkes glutentrådene i deigen. Fukt hendene med kaldt vann på forhånd slik at deigen ikke fester seg til hendene.
  6. Du bør brette deigen tre ganger, med 30 minutters mellomrom.
  7. La hvile i ca 30 minutter før du former til brødene. (Nå skal deigen ha vokst i størrelse med ca 50% og føles boblende inni) Ellers lar du den heve litt til!
  8. Hell deigen på et melet bakepapir og form i to deler, trekk lett i kantene på deigen og brett dem mot midten til den er rund i formen. Ha mel på dem og legg dem i melete hevekurver eller boller med melet baketøy i.
  9. Dekk til med et kjøkkenhåndkle og sett til avkjøling i kjøleskapet over natten.
  10. Sett ovnen på 250 grader. Sett en bakestål/bakestein midt i ovnen og et fat med vann i nederst. Ta deigen ut av hevekurvene og snu dem opp ned i hver bakebolle som du drypper med olivenolje og litt flaksalt i bunnen. La stå og boble i ca 1 time. Drypp olivenolje over deigen og våt hendene før du lager hull med fingrene i foccaciaen mens du strekker den ut i formen til ca 3-4 cm tykk. Dryss over flaksalt og stek på 225 grader i ca 25 minutter til innvendig temperatur er 98 grader. Ta ut brødet og la det avkjøles!

Krem med soltørkede tomater

Du trenger

  • 1/2 boks med soltørkede tomater (tøm ut oljen)
  • 3 dl cream fraisé
  • Salt
  • Svart pepper 

Slik gjør du

  1. Tilsett alle ingrediensene til kremen og bland sammen med en mikser.
    Smak til med salt og pepper.

Urtesmør 

Du trenger

  • 1 basilikumplante
  • 1 neve spinat
  • 1 neve persille
  • 3 dl olje
  • 200 g smør
  • Flaksalt

Slik gjør du

  1. Varm oljen til minst 60 grader.
  2. Tilsett alle urtene i blenderen og hell i oljen. Bland til det er glatt.
  3. Sil urterestene ut av oljen og tilsett både urterester og litt av oljen i smøret sammen med flaksalt
    (man siler ut restene for å kunne spare oljen som blir liggende lenger).
  4. Pisk smøret sammen med en visp!

Topping

Du trenger

  • 2 stk burrata
  • 100 g skivet roastbiff eller vilt
  • 1 pose (65 g) ruccola
  • 0,5 sitron
  • 1 basilikumplante
  • 8 stk cherrytomater

Slik gjør du

  1. Skjær brødet i to så du kan lage et passende smørbrød.
  2. Press litt sitronsaft på ruccolaen. Skjær tomatene i skiver.
  3. Smør urtesmør på den ene brødbiten, topp med ruccola, tilsett burrata og skjær dem opp litt og topp med roastbiff. Fordel tomatkremen på innsiden av lokket og topp med tomater, basilikum, olivenolje og salt og pepper!
  4. Legg på brød-lokket og nyt!

Gold Innovation Award - for det trådløse systemet KitchenAid Go

Spennende nyheter! KitchenAid Go trådløse system har vunnet 2024 Grand Prix de l'Innovation of the Foire de Paris,
som feirer de mest bemerkelsesverdige nyvinningene for hjemmet. Prisen deles ut av Foire de Paris, Europas største
messe for varehandelen som retter oppmerksomheten mot store forbrukertrender og produkter som utgjør en forskjell for kundene.

Akkurat nå tilbyr vi en 90 dagers pengene-tilbake-garanti i det usannsynlige tilfellet at du ikke er fornøyd med KitchenAid Go. Les mer her. 

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker