I over 115 år har KAI laget kjøkkenkniver i den gamle samuraitradisjonen. Ønsket om å bevare det gamle og samtidig være nyskapende er faktisk ingen motsetning. Kombinasjonen av gamle og nye teknikker danner grunnlaget for KAIs produkter, som både respekterer japansk smiing og oppfyller moderne krav.
KAI har høye kvalitetsstandarder og produserer rett og slett fantastiske kjøkkenkniver! Alle egner seg godt til daglig bruk. KAIs kjøkkenkniver er laget av naturressurser som er formet og omformet i henhold til den eldgamle samuraismedkunsten. Noe som best kan beskrives som et japansk håndverk. Legg merke til at hver eneste Kai-kniv - fra skissen til den er ferdig - er laget med høyeste grad av presisjon.
Her har vi samlet kjøkkenkniver som garantert vil bli verdsatt som julegaver. En av dem har
vunnet flere best-i-test-priser. Den andre er en av Jimmy Guos favoritter, og den tredje brukes
flittig av Maria, vår knivekspert.
KAI Shun er en knivserie som står for skjønnhet og presisjon. I Shun finner du seriene Classic, Premier og Nagare, alle med sin egen unike sjarm og overlegen skarphet.
Prisklasse: Middels til høy.
KAI Wasabi-knivene kombinerer tradisjon med modernitet. I Wasabi finner du seriene Wasabi og Wasabi Black, der hver kniv er laget med overlegen skarphet og i samsvar med japansk håndverk.
Prisklasse: Rimelig! Lav til middels.
Mote, teknikk, media - hva det nå måtte være, så ligger Japan alltid et skritt foran. Og det som er under utvikling akkurat nå, finner du helt sikkert allerede i Tokyo.
Ta japanske kniver for eksempel. Først nå, etter en flere tusen år lang tradisjon i Japan, blir de etterspurt av resten av verden. Blandingen av harmoni, minimalisme og kvalitet ser ut til å være den perfekte blandingen for en kniv.
Siden 1908 har Kai produsert kniver i Japan, og akkurat som mange andre kniver begynte deres produksjon i Seki; knivenes hovedstad. Tekniske innovasjoner, funksjonalitet og et vågalt design bidrar til Kai-knivenes herlige følelse og perfekte balanse!