Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Typer av melkeskummere

Elektrisk melkeskummer

En elektrisk melkekanne med en innebygget visp. De elektriske melkeskummere kan oftest skumme melken, men du kan også stille den inn til å bare varme opp melken. Resultatet er bedre skummet og mer silkemykt melkeskum, enn når du bruker en manuell melkeskummer. De koster også mer enn en manuell. De er enkle å bruke, du trenger bare å helle melken i og trykke på en knapp - så tar den seg av resten av arbeidet. En elektrisk melkeskummer kan være vanskeligere å rengjøre og krever mer plass til oppbevaring - men de gjør det mye enklere.

Manuell melkeskummer

Disse er ofte det billigere alternativet, som også krever litt ekstra av deg. De er enkel å bruke, du trenger bare å sette staven i en kopp med melk og la den vispe melken. Resultatet er lett skummet melk med store bobler - den perfekte matchen for en cappuccino. Fordelen med de manuelle er at du også kan bruke dem til andre mindre vispeoppgaver som egg og dressinger. En av de mest populære manuelle modellene er en Bodum melkeskummer. Med en manuell melkeskummer har du ikke mulighet til å bare varme opp melken uten å skumme den. Samtidig kan du også risikere at det spruter fordi det ikke er lokk på.

Kjøpsguide - hvilken melkeskummer skal jeg velge?

Kapasitet: Du bør vurdere hvor mye du vil kunne lage om gangen. Er det kun til dig selv eller skal du kunne lage til den store familien? Samtidig avhenger kapasiteten av melkeskummeren også av, om den bare skal varme melken eller skumme den. Når melken er skummet blir den mer fyldig hvis den bare blir varmet opp.

Funksjoner: Hva forventer du fra din melkeskummer? Noen kan både varme opp melk og skumme den samt holde den varm, mens andre kun kan brukes til å skumme melken. Hvis du skal bruke den til at skumme melken til en cafe latte innimellom, trenger du ikke en med masse smarte funksjoner. Vil du derimot gjerne utvide mulighetene, så bør du gå etter en med flere funksjoner.

Temperatur: En melketemperatur bør ligge mellom 63-67ºC. Ved denne temperaturen får melken en søt smak, som er perfekt til kaffen. Blir den varmere enn det, kan man risikere at det minner om smaken av risengrynsgrøt. Derfor er det en fordel å velge en melkeskummer, som ikke kun gir mulighet til en temperatur.

Design: Det finnes et hav av forskjellige modeller, så der finnes garantert også en som passer inn i ditt kjøkken. De fleste melkeskummere er laget i et enkelt og tidløst design. De fleste ønsker at alt matcher sammen. Så du kan med fordel ta en titt på de kjøkkenmaskinene du allerede har - og ikke minst din kaffemaskin.

Rengjøring: Det er viktig at du rengjør melkeskummeren godt etter bruk. Hvis det er melkerester igjen, kan det gi en dårlig smak når du skal bruke den igjen. Det finnes både melkeskummere som kan rengjøres i oppvaskmaskin og noen som må rengjøres for hånd.

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker