Hjemmelaget is
)
Iskrem med naturens smaker
Tidlig sommer er sesongen som mange liker best. Det er i løpet av denne tiden naturen våkner til liv for alvor og der blomstring og grønt igjen gjør entré etter vinterpausen. Akkurat nå finnes det massevis med godt fra naturen å ta vare på. Vi har fått hjelp av Det Vilda Skafferiet, med Simon Quartey i spissen, som har laget to isoppskrifter med uventede, men fantastisk gode, smaksopplevelser.
Syrin- & Rabarbrasorbet
Med alkoholfri musserende
Denne herlige sorbeten inneholder ingredienser som vekker minner om skoleavslutninger og forsommer. Når ingrediensene er kokt sammen, kjører du sorbetmassen i en iskremmaskin eller med iskremtilbehøret til kjøkkenmaskinen din til den får en jevn og fin konsistens. Til slutt serverer du sorbeten i et vakkert glass, topper med en skvett musserende og pynter med en liten syrinklase.
Is av solbærsblader
Med friske bringebær og vårblomster
Dette er en unik iskrem med en kremet konsistens og smak av solbær og salt. Her tar du i bruk bladene fra solbærbusken din – de er faktisk riktig gode! Til slutt topper du iskremen med friske bringebær og vakre spiselige blomster.