Nå er det på tide å sette i gang med julegodteriet! Tenk deg sjokoladepraliner som smelter på tungen,
sprø nøtter som gir en herlig kontrast og søte karameller som vekker minner fra barndommens julefeiringer.
La kreativiteten blomstre og bli inspirert av våre tips og oppskrifter nedenfor.
Du trenger:
Slik gjør du:
Fudge med melkesjokolade, salte peanøtter og karamellsaus
Du trenger:
Slik gjør du:
Å lage sjokoladekonfekt eller praliner kan virke skremmende og komplisert,
men slapp av! Her er en steg-for-steg-guide som hjelper deg å lykkes.
Du trenger: 500 g mørk sjokolade av høy kvalitet (gjerne Callebaut 54,5 % kakaoinnhold) og hvitt kakaosmør.
Slik gjør du:
med karamellsjokolade-ganache, honningristede hasselnøtter og flaksalt
Du trenger:
Honningristede hasselnøtter
Ganache
Slik gjør du:
Honningristede hasselnøtter
Ganache