Favoriter från oss

Julgavene

Fantastiske julegaver til fantastiske priser! Vi har noe som passer alle. Knivkunst fra Miyabi til pappa, design fra George Jensen til svigerforeldrene eller den perfekte stekepannen til samboeren. Her har vi delt inn våre beste julegavetips ipriskategorier, så du enkelt kan velge det som passer deg best.

Maten & Bakingen

Varm sjokolade, pepperkaker, marsipan og lussekatter – endelig er julen her og vi elsker å sette i gang med julebaksten. Bak morsomme pepperkakefigurer, pynt med fargeglade glasurer, lag eget julegodt med marsipan og karameller eller lag en herlig tiramisu til julaften.
 

Julekalender

Hver dag frem til juleaften lanserer vi en daglig konkurranse hvor du har sjansen til å vinne flott produkter. Delta gjennom å svare på noen spørsmål nedenfor– husk å kikke innom hver dag for å få med deg hver konkurranse helt frem til juleaften! 

Gavetips fra de profesjonelle

Zassenhaus Salt- og Pepperfabrikk
Motivasjon: Pent kvernsett som gir deg det lille ekstra på kjøkkenet. Zassenhaus er keramisk og justerbar i 6 forskjellige kornstørrelser og leveres med 25 års garanti.
Global G-2210
Med en klassisk kokkekniv kommer du langt på kjøkkenet, og med denne kombinasjonen vil du komme enda lenger! Globals kjøkkensaks har en rekke smarte funksjoner: du kan bruke den til å kutte urter, åpne nøtter, etc. Et perfekt par!
Global G-91
Med denne sliperen blir kniven sylskarp i løpet av få sekunder. Den sliper kniven med to hjul i to grovheter og opprettholder den perfekte japanske vinkelen.
Global SAI-05
Sylkvass, tagget og litt tyngre kniv som enkelt skjærer igjennom det hardeste surdeigsbrødet.
Minosharp MC-471
Når kniven trenger litt ekstra omsorg og en ny knivsegg skal slipes frem så gjøres det mest effektivt og enkelt med denne slipesteinen med slipefikstur
Globals Skjærebrett
Dette brettet har Edin vært med og designet og den har alle funksjonene som Edin lenge har savnet på markedet: Friksjonsduk for å hindre at det ikke glir, måleskål for rask og konsekvent måling, gjennomgående bolter for å justere skjærebrettet med så vel som en treolje for å vedlikeholde treet med. Brettet er tilgjengelig i tre størrelser.
Scanpan CTX
Disse stekepannene er de stekepannene som er belagt som klarer seg absolutt best i restaurant-kjøkkenets tøffe miljø. Belegget er markedets beste og man kan til og med bruke stålredskap uten at den ødelegges. Selvsagt fri for alle giftige og miljøfarlige stoffer.
 
 

Julens beste karameller

Olje til formen
60 g smør
125 g rørsukker
1,5 dl kremfløte
½ dl salt lakrissirup
½ teskje grovsalt
1 Legg bakepapir i form 10x15 cm og pensle med olje.

2 Kok smør, sukker, kremfløte og lakris sirup i en kasserolle. Kok på middels varme under omrøring til temperaturen er 122-124 ° C.  Bruk et sukkertermometer.

3 Hell karamellen på formen. La det avkjøle litt, og hold det nedkjølt i noen timer.
 
4 Vri karamelen på skjærebrettet og kutt i stykker 2x2 cm. Dryss med salt og server. Oppbevares i kjøleskapet.