Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

GLASS MED SMAKER FRA NATUREN

Våren er den årstiden som mange liker aller best. Det er tiden da naturen virkelig våkner til liv
og hvor blomster og grøntområder igjen gjør sitt inntog etter vinterpausen. Akkurat nå er det
mye godt fra naturen å ta i bruk. Vi har fått hjelp av The Wild Pantry, ledet av Simon Quartey,
som har laget to iskremoppskrifter med uventede, men deilige smakskreasjoner.

 

SYRIN- OG RABARBRASORBET

Med alkoholfri musserende vin
Oppskrift på 6 porter

Sorbet med ingredienser som får tankene til å vandre til skoleavslutninger og sommertider. 

Du trenger:

  • 225 gram vann
  • 225 gram sukker
  • 100 gram rabarbra
  • 50 gram syrinblomster
  • 25 gram glykosesirup
  • 3 gram Agar Agar
  • 1 stk sitron (skivet)

Slik gjør du: 

  1. Kok opp vann, sukker, agar agar, rabarbra og glukosesirup i en kjele. Kok i 2 minutter.
  2. Ta av fra varmen og la avkjøle til 50-60 grader.
  3. Tilsett syrinblomstene og sitronskiver, og la trekke i 10 minutter under lokk.
  4. Sil gjennom en finmasket sil over i en bolle og la avkjøle til romtemperatur.
  5. Kjør deretter røren i iskrembeholderen til KitchenAid-maskinen din til den har en jevn og fin konsistens (ca. 30-40 min).
  6. Server deretter sorbeten med en skvett musserende og pynt med en liten bukett syriner.

IS AV SOLBÆRBLADER

Med friske bringebær og vårblomster
Oppskrift til 6 porsjoner

Her er en variant der du bruker bladene fra solbærbusken din. 

Du trenger: 

  • 225 g kremfløte
  • 225 g melk
  • 110 g eggeplomme
  • 110 g sukker
  • 25   g glykosesirup
  • 25   g Solbærblader (hakkede)
  • 1 ts salt

Slik gjør du: 

  1. Bland alle ingrediensene unntatt eggeplommen og bladene, og kok opp under omrøring.
  2. La avkjøle til 50-60 grader og tilsett deretter eggeplommen med en ballongvisp og varm opp iskremblandingen til 82 grader under konstant omrøring.
  3. Hell deretter røren over i en bolle og la den avkjøles til romtemperatur.
  4. Tilsett de hakkede solbærbladene og kjør til en jevn blanding med stavmikser.
  5. Sil røren gjennom en finmasket sil direkte ned i iskrembeholderen på KitchenAid-maskinen og kjør til den er glatt og fin (ca. 30-40 minutter).
  6. Server iskremen umiddelbart etter at den er ferdig i maskinen. Pynt med bringebær og vakre, spiselige vårblomster.

DEKK BORDET UTENDØRS FOR EN ISFEST!

KITCHENAID GO – ETT BATTERI – UENDELIGE MULIGHETER

Med sommeren på vei og feiringer av alle slag, er det på tide å nyte - og imponere med - iskrem, kaker eller sommerlige lunsjer.
Her er en titt på KitchenAids nye, kraftige batteridrevne system. Alle KitchenAid Go batteridrevne apparater drives av det samme
utskiftbare batteriet, slik at du enkelt kan veksle mellom maskinene dine og lage iskrem på riktig måte - hver gang.

 

KITCHENAID GO

UTVALGTE ISKREMMASKINER

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker