Våren er den årstiden som mange liker aller best. Det er tiden da naturen virkelig våkner til liv
og hvor blomster og grøntområder igjen gjør sitt inntog etter vinterpausen. Akkurat nå er det
mye godt fra naturen å ta i bruk. Vi har fått hjelp av The Wild Pantry, ledet av Simon Quartey,
som har laget to iskremoppskrifter med uventede, men deilige smakskreasjoner.
Med alkoholfri musserende vin
Oppskrift på 6 porter
Sorbet med ingredienser som får tankene til å vandre til skoleavslutninger og sommertider.
Med friske bringebær og vårblomster
Oppskrift til 6 porsjoner
Her er en variant der du bruker bladene fra solbærbusken din.
Med sommeren på vei og feiringer av alle slag, er det på tide å nyte - og imponere med - iskrem, kaker eller sommerlige lunsjer.
Her er en titt på KitchenAids nye, kraftige batteridrevne system. Alle KitchenAid Go batteridrevne apparater drives av det samme
utskiftbare batteriet, slik at du enkelt kan veksle mellom maskinene dine og lage iskrem på riktig måte - hver gang.
Nå begynner vi å nærme oss varme dager i solen og lysten på en nedkjølende is blir sterkere og sterkere.
Det er faktisk enklere enn du tror å lage hjemmelaget iskrem. Vi lar mesterkokken Emilia Nilsson guide oss
gjennom tre ulike iskremer - en bringebærsorbet, en kladdkakeis og en kaffeis. I filmene viser hun hvordan
hun gjør det og lengst ned på siden finner du oppskriftene!
12 porsjoner
Tips! Denne iskremen kan også lages uten iskremmaskin. Hell da røren direkte i formen og frys
Sirup
Bringebærsorbet
Sirup
Bringebærsorbet
med brunet smør og havsalt
10 porsjoner
Is
Kladdkake med brunet smør
Topping
Is
Kladdkake med brunet smør
Hvis du ikke vil lage iskrem på pinne av all iskremen, kan du bare helle den i en plastboks og spise den som kuleis
Lag iskrem på pinne
Topping