






Karbonstål Wokpanne, 33 cm
Karbonstål Wokpanne, 33 cm
Wokpanne i stilig design fra Mareld. Wokpannen er laget av slitesterkt karbonstål og fungerer på alle varmekilder, inkludert induksjonsplater. Varemerket Mareld er utviklet og kvalitetssikret i Sverige, fokus ligger på å kombinere skandinavisk design med høy kvalitet og god funksjonalitet.
Ved første gangs bruk må pannen brennes inn. Gjør dette:
- Rengjør stekepannen med varmt vann.
- Hell så i ca 1 mm matolje og varm opp til oljen begynner å ryke. Bunnen skal bli litt brun.
- Hell ut oljen og tørk av med kjøkkenpapir. Nå er den klar til bruk. Jo mer den brukes, jo bedre blir den.
Øk levetiden til stekepannen ved å følge vedlikeholds instruksjonene for karbonstål.
Vedlikeholds instruksjoner:
Vask Mareld-pannen med varmt vann (uten vaskemiddel). La så pannen tørke på en plate med svak varme. Smør deretter wokpannen med matolje og plasser på en plate med middels varme. Når pannen har absorbert fettet, smør den på nytt. Det er lurt å gjenta prosedyren til pannen ikke lenger absorberer matfettet.
- Et svensk kvalitetsmerke
- Laget i holdbart karbonstål
- Virker på alle varmekilder
Mer informasjon om Karbonstål Wokpanne, 33 cm
henrik
18 dagar sidan
fin wok
Erik
ein månad sidan
Stabil konstruksjon og materialet føles solidt. Relativt stor bunnflate, noe som gjør den praktisk for induksjon. Avtagbart håndtak som gjør at den kan brennes inn i ovn på høy varme, noe jeg synes gir bedre resultat.
Kim
to månader sidan
Vibeke
elleve månader sidan
En litt tung panne - men ok Det den ikke får skryt for er hvor ekstremt følsom den er for temperatur svingninger. Det står at den skal varmes opp langsomt i innbrenningsfasen - hvilket jeg trodde jeg gjorde. Men den gang ei - var så vidt i gang med impregnering med olje og jeg merket at bunnen alt hadde slått seg. Jeg har ikke temperament til å dulle så forsiktig med en panne på mitt kjøkken. Beklager - det ble meget fort en dyr bålpanne panne