Å bruke en trykkoker er en smart og effektiv måte å lage mat på. Den koker opp vann og damp under høyt trykk, noe som gjør at maten blir ferdig raskere og beholder mer av sin smak, næringsstoffer og farge. Perfekt til alt fra supper og gryteretter til ris, mørt kjøtt eller grønnsaker.
Mareld trykkoker har en kapasitet på 6 liter. Den er laget av rustfritt stål og har en tykk bunn som jevnt fordeler varmen. Den er også utstyrt med en sikkerhetsventil som slipper ut overflødig damp og forhindrer at trykket blir for høyt. Trykket i trykkokeren kan justeres og settes til to forskjellige nivåer, 70 eller 100 kPa. Den passer til alle typer komfyrer, inkludert induksjonstopper, og er enkel å rengjøre.
Å bruke en trykkoker er en smart og effektiv måte å lage mat på. Den koker opp vann og damp under høyt trykk, noe som gjør at maten blir ferdig raskere og beholder mer av sin smak, næringsstoffer og farge. Perfekt til alt fra supper og gryteretter til ris, mørt kjøtt eller grønnsaker.
Mareld trykkoker har en kapasitet på 6 liter. Den er laget av rustfritt stål og har en tykk bunn som jevnt fordeler varmen. Den er også utstyrt med en sikkerhetsventil som slipper ut overflødig damp og forhindrer at trykket blir for høyt. Trykket i trykkokeren kan justeres og settes til to forskjellige nivåer, 70 eller 100 kPa. Den passer til alle typer komfyrer, inkludert induksjonstopper, og er enkel å rengjøre.