
Lyonnaise Dyp Stekepanne/Sauteuse Karbonstål 20 cm
Lyonnaise Dyp Stekepanne/Sauteuse Karbonstål 20 cm
Stekepanner av lyonnaisetypen er kraftige karbonstålpanner som brukes i franske restaurantkjøkken og hushold.
En fordel med karbonstålpannene er at de er lettere enn støpejernspannene.
De er ikke blanke, men grove og blir svartere innvendig/bedre jo mer de brukes.
Rengjør med noen dråper oppvaskmiddel og varmt vann.
Karbonstålet tilsetter jern til maten hvilket gir naturlig jernberiket mat.
Før pannen tas i bruk første gang er det viktig å steke den inn:
Rengjør pannen med mye varmt vann
Hell i ca 1 cm matolje og varm i 5 minutter
Hell ut oljen og tørk med et kjøkkenhåndkle
Pannen er så klar til bruk
Tåler ikke oppvaskmaskin
Våre lyonnaise stekepanner er garantert fri for giftige stoffer.
Fungerer på alle varmekilder, inklusiv induksjon. Vær forsiktig med styrken på inkusjonskomfyren da for kraftig varme kan gjøre at pannen slår seg. Hell ikke kaldt vann i en varm panne.
Mer informasjon om Lyonnaise Dyp Stekepanne/Sauteuse Karbonstål 20 cm
- Merke: Garcima
- Kategori: Stekepanne
- Artikkelnummer38016
- Leverandørens artikkelnummer: GAR88320
- Tåler oppvaskmaskin: Nei
- Farge: Svart
- Materiale: Karbonstål
- Størrelse: 20 cm.
- Fungerer på induksjon: Ja
- Vekt:0.8 kg
Unni
fire månader sidan
Christofer
fire månader sidan
Brukt på induksjonstopp, fungerer bra, men varmefordelingen blir nok best på en gasskomfyr siden den er ganske tynn.
harald
fem månader sidan
Per-Ove
seks månader sidan
Veldig bra, nyttig til det meste.
Marcelo Eduardo Campino
eitt år sidan
Utmerket, men litt misvisende størrelsen da 20 cm er selve åpningen ikke bunnstørrelse. topp kvalitet
Shri
eitt år sidan
Liten og lettvint å koke saus eller steke tomat for å lage tomatsaus. Jeg elsker den, hentet den i dag og lagde saus, smaker godt.
Turid
eitt år sidan
veldig bra
May
to år sidan
Til tross for at jeg har fulgt instruksene for bruk og vedlikehold, ruster den etter 3 ganger bruk