Den glatte siden er optimal til varme smørbrød, egg og pannekaker, mens siden med riller er perfekt til grilling av hamburgere, fisk og grønnsaker.
Materiale: Støpejern.
Lengde: 43 cm.
Bredde: 24 cm.
Når en stekepanne ikke er stekt inn korrekt kan det oppstå rust. Men fortvil ikke, det er enkelt å løse! Skrubb bort den verste rusten, vask deretter grundig (eventuelt med mildt oppvaskmiddel), tørk hele produktet og dekk produktet med et tynt lag rapsolje på hele stekeoverflaten og varm den opp på høy varme på komfyren i 10-15 minutter. Hvis problemet vedvarer må man vaske produktet igjen og deretter steke inn produktet (Instruksjoner nedenfor).
Den glatte siden er optimal til varme smørbrød, egg og pannekaker, mens siden med riller er perfekt til grilling av hamburgere, fisk og grønnsaker.
Materiale: Støpejern.
Lengde: 43 cm.
Bredde: 24 cm.
Når en stekepanne ikke er stekt inn korrekt kan det oppstå rust. Men fortvil ikke, det er enkelt å løse! Skrubb bort den verste rusten, vask deretter grundig (eventuelt med mildt oppvaskmiddel), tørk hele produktet og dekk produktet med et tynt lag rapsolje på hele stekeoverflaten og varm den opp på høy varme på komfyren i 10-15 minutter. Hvis problemet vedvarer må man vaske produktet igjen og deretter steke inn produktet (Instruksjoner nedenfor).
Grillplate/Stekeplate Vendbar Støpejern