Vil du kunne bake pizza som en proff hjemme? Da kan du satse på et pizzastål fra Mareld. Pizzastålet er en kraftig valset plate, 6 millimeter tykk, som du legger i ovnen eller på grillen. Det gir en jevn og høy varme til pizzaen din, noe som igjen gir en sprø bunn og luftigere kant. Du kan også bruke stålet til å lage smash burgere med en perfekt sprø stekeskorpe (for best resultat bør stålet være 250-290 °C når du legger på burgeren).
Stålet måler 37 x 33 centimeter og veier 5,5 kilo. Før du legger på pizzaen din, bør du varme opp stålet på maksimal varme i 40-60 minutter i ovnen eller på grillen. For å vite temperaturen på stålet, kan du bruke en IR-termometer.
Vil du kunne bake pizza som en proff hjemme? Da kan du satse på et pizzastål fra Mareld. Pizzastålet er en kraftig valset plate, 6 millimeter tykk, som du legger i ovnen eller på grillen. Det gir en jevn og høy varme til pizzaen din, noe som igjen gir en sprø bunn og luftigere kant. Du kan også bruke stålet til å lage smash burgere med en perfekt sprø stekeskorpe (for best resultat bør stålet være 250-290 °C når du legger på burgeren).
Stålet måler 37 x 33 centimeter og veier 5,5 kilo. Før du legger på pizzaen din, bør du varme opp stålet på maksimal varme i 40-60 minutter i ovnen eller på grillen. For å vite temperaturen på stålet, kan du bruke en IR-termometer.