Firkantet grillpanne i støpejern 28 cm, stålhåndtak

31%

Firkantet grillpanne i støpejern 28 cm, stålhåndtak

749 kr1 079 kr

Denne firkantede grillpannen i støpejern har et naturlig non-stick belegg, som blir til av det samme fettet du ellers bruker til matlaging. Derfor er dette en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet en ekstra god smak til alt du lager.

Støpejernsproduktene fra Carl Victor er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk. De er laget av strengt kontrollert resirkulerbart jern og er fri for PTFE. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek. Denne firkantede grillpannen fra Carl Victor vant Best i Test prisen i Tyskland to ganger og har 25 års garanti. 

Varm opp pannen med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet. Dette er et høykvilatetsprodukt som vil gi deg og dine kjære herlige middagsminner i mange år fremover.

Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare grillpannen din i støpejern for å ha den i lang tid fremover. 



 

 

  • Naturlig "non-stick" effekt
  • Best i test 2016 og 2019 i Tyskland
  • Eksepsjonell holdbarhet
  • Produsert i Sverige med 25 års garanti
Carl victorFirkantet grillpanne i støpejern 28 cm, stålhåndtak

Vedlikehold:

Støpejern er et natur- og miljøprodukt som krever lett stell uten kjemikalier (vaskemiddler). Etter bruk skal de kun vaskes med varmt vann og oppvaskbørste, for ikke å ødelegge det naturlige "Non-stick" belegget. Du behøver ikke å skrubbe den renere enn det den blir av varmt vann. 

Hvis den stelles på riktig måte (ikke i oppvaskmaskin) vil den vare i generasjoner og bare bli bedre for hver gang. Ikke la mat ligge i pannen etter at du er ferdig og heller ikke la den stå våt eller fuktig, fordi støpejernet kan begynne å ruste. 

Denne firkantede grillpannen i støpejern har et naturlig non-stick belegg, som blir til av det samme fettet du ellers bruker til matlaging. Derfor er dette en mye sunnere måte å steke mat på. Samtidig gir den jevne varmefordelignen og det tykke varmebehandlede jernet en ekstra god smak til alt du lager.

Støpejernsproduktene fra Carl Victor er allerede innbrent i vegetabilsk olje ved 400°C og er klare til bruk. De er laget av strengt kontrollert resirkulerbart jern og er fri for PTFE. De er produsert og designet i Höganäs, Skåne av Göran Ek og Robert Ek. Denne firkantede grillpannen fra Carl Victor vant Best i Test prisen i Tyskland to ganger og har 25 års garanti. 

Varm opp pannen med matolje/smør eller annen matfett til den er varm og klar. Du kan brune (forsegle) maten i 45 sekunder på hver side før du senker varmen for å fullføre stekingen. Da får du en lekker skorpe, samtidig som maten godgjør seg ved hjelp av varmen som allerede er i jernet. Dette er et høykvilatetsprodukt som vil gi deg og dine kjære herlige middagsminner i mange år fremover.

Les nedenfor hvordan du skal stelle og bevare grillpannen din i støpejern for å ha den i lang tid fremover. 



 

 

Fyrkantig gjutjärnsgrillpanna 28 cm, stålhandtag
Loading...