Verdens første pannekakepanne i slipt karbonstål kommer fra Kockums Jernverk og produseres i Anderstorp. Den har en lav kant og en lett vinklet innside som gjør det enkelt å snu pannekakene. Pannekakepannen er både praktisk og slitesterk, med en 4 mm tykk bunn som gir jevn og energieffektiv varmeledning. Den er også innbrent med svensk vegetabilsk olje, noe som gir en svært god "release"-effekt over tid og gjør at du kan begynne å bruke karbonstålpannen med en gang, uten å måtte brenne den inn. Takket være karbonstålets gode stekeegenskaper kan du selvfølgelig bruke pannen til mer enn bare pannekaker. Fungerer på alle varmekilder, inkludert åpen ild, i stekeovnen og på grillen.
Verdens første pannekakepanne i slipt karbonstål kommer fra Kockums Jernverk og produseres i Anderstorp. Den har en lav kant og en lett vinklet innside som gjør det enkelt å snu pannekakene. Pannekakepannen er både praktisk og slitesterk, med en 4 mm tykk bunn som gir jevn og energieffektiv varmeledning. Den er også innbrent med svensk vegetabilsk olje, noe som gir en svært god "release"-effekt over tid og gjør at du kan begynne å bruke karbonstålpannen med en gang, uten å måtte brenne den inn. Takket være karbonstålets gode stekeegenskaper kan du selvfølgelig bruke pannen til mer enn bare pannekaker. Fungerer på alle varmekilder, inkludert åpen ild, i stekeovnen og på grillen.
Vedlikeholdsinstruksjoner
Rengjør pannekakepannen kun med varmt vann - ikke bruk rengjøringsmiddel. Tørk av pannen etterpå, og avslutt med å smøre et tynt lag med olje på stekeflaten for enkelt vedlikehold. Ikke legg pannen i bløt og ikke la den selvtørke, da karbonstålet kan begynne å ruste. Bruk en gryteklut når du steker, da håndtaket kan bli varmt.