Bak med gass og unngå sot og kullstøv. Oonis Koda 16 er en effektiv utendørs pizzaovn med et stort bakeareal. Det gir plass til familiepizzaer på opp til 40,6 cm i diameter eller til ildfaste former med poteter, fisk eller andre gode retter. Pizzaovnen varmes opp med propangass sånn som vi kjenner det fra gasskomfyrer og griller. Ovnen varmes opp på kun 20 minutter til en topptemperatur på 500°C som gjør det mulig å bake pizzaer, nøyaktig som i Napoli på kun 60 sekunder. Det er lett å tenne på i din Kode 16 med den innebygde tenneren og gassen kobles direkte til grillen med en slange.
Med til din nye Ooni pizzaovn får du en pizzasten av cordierit og en bok med oppskrifter og gode tips. Slange og regulator kjøpes separat.
Bak med gass og unngå sot og kullstøv. Oonis Koda 16 er en effektiv utendørs pizzaovn med et stort bakeareal. Det gir plass til familiepizzaer på opp til 40,6 cm i diameter eller til ildfaste former med poteter, fisk eller andre gode retter. Pizzaovnen varmes opp med propangass sånn som vi kjenner det fra gasskomfyrer og griller. Ovnen varmes opp på kun 20 minutter til en topptemperatur på 500°C som gjør det mulig å bake pizzaer, nøyaktig som i Napoli på kun 60 sekunder. Det er lett å tenne på i din Kode 16 med den innebygde tenneren og gassen kobles direkte til grillen med en slange.
Med til din nye Ooni pizzaovn får du en pizzasten av cordierit og en bok med oppskrifter og gode tips. Slange og regulator kjøpes separat.