Gamle klassikere
)
Gamle klassikere
Det finnes noe magisk med retter som overlever generasjon etter generasjon. Vi har kommet til å kalle dem klassikere. Rettene bærer med seg en følelse av nostalgi og trygghet. De er mer enn bare mat, de er kultur og minner og knytter sammen familier rundt bordet. De viser at tidløse smaker alltid har en plass, uansett hvordan mye verden endrer seg.
Vi har fått hjelp av Håkan Thörnström for å gjenoppleve tre gamle klassikere som sammen utgjør en perfekt treretters middag. I hver bit finner du et stykke av historien – og kanskje til og med en ny favoritt å videreføre til neste generasjon.
forrett
Røstipotet med løyrom, dill-crème fraîche og syltet rødløk
Denne elegante forretten er en moderne tolkning av en ekte klassiker. Sprø rårake, myk dill-crème fraiche og luksuriøs løjrom møter syrlig, syltet rødløk i en kombinasjon som både føles tidløs og frisk. En perfekt start på en trerettersmeny med temaet gamle klassikere, hvor tradisjonelle smaker får skinne i ny drakt.
)
)
)
)
)
)
)
)
hovedrett
Kalveschnitzel med hvitløkspoteter og estragon- og sennepskrem
Denne klassiske retten byr på elegante, kontinentale smaker som vekker minner fra tradisjonelle restaurantkjøkken. Den sprø paneringen, den fyldige ost- og skinkekombinasjonen samt de aromatiske hvitløkspotetene løfter retten til en tidløs favoritt. En perfekt forrett til en trerettersmeny med temaet gamle klassikere, hvor tradisjon og smakfull nostalgi får stå i sentrum.
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
dessert
Gino med vaniljeis
Denne dessertklassikeren, Gino, er en enkel, men luksuriøs avslutning på en trerettersmeny. Søt, smeltende hvit sjokolade møter friske bær og banan, og serveres med kremet vaniljeis. En perfekt kombinasjon av tradisjon og friskhet som avrunder måltidet på en lett og nytelsesrik måte.
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)
)