Hvit sjokolade fra Valrhona med 35% kakaoinnhold. Ivoire er en hvit silkemyk sjokolade som ikke er for søt og som har en myk smak av melk og vanilje. Perfekt som smaksgiver i bakelser og praliner. Sjokoladen fås i to forskjellige størrelser, enten 250 gram eller 1 kilo.
Valrhona ble grunnlagt i Tain-L’Hermitage i Rhone-dalen i 1922 i Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Hvit sjokolade fra Valrhona med 35% kakaoinnhold. Ivoire er en hvit silkemyk sjokolade som ikke er for søt og som har en myk smak av melk og vanilje. Perfekt som smaksgiver i bakelser og praliner. Sjokoladen fås i to forskjellige størrelser, enten 250 gram eller 1 kilo.
Valrhona ble grunnlagt i Tain-L’Hermitage i Rhone-dalen i 1922 i Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Sukker, kakaosmør, SØTMELKEPULVER, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeektrakt. Kan inneholde spor av nøtter og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 598 kcal/2491 kJ
Fett 41 g
- derav mettede fettsyrer 25 g
Karbohydrater 51 g
- derav sukkerarter 51 g
Protein 5,7 g
Salt 0,2 g
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 120 dager i uåpnet emballasje.