Manjari 64% sjokolade, 250 g

Manjari 64% sjokolade, 250 g

269 kr

Manjari 250 gram er laget av kakao fra Madagaskar, som nesten alltid har en høy syrlighet. Sjokoladeplaten har 64% kakaoinnhold og en mild smak uten bitterhet, med et hint av appelsin, bringebær og rips. Utrolig god å bruke til hjemmelagede praliner, desserter og baking.

Sjokoladeprodusenten Valrhona ble grunnlagt i Tain-L’Hermitage i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

  • Mørk med en myk og syrlig smak
  • Perfekt til baking eller praliner
  • Laget av kakao fra Madagaskar
Anmeldelser
5.0 Basert på 1 anmeldelser
Lone
Fantastisk sjokolade med noter av bringebær.
Oversatt fra Dansk
ValrhonaManjari 64% sjokolade, 250 g

Ingredienser:
Kakaobønner, sukker, kakaosmør, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av nøtter, melk og soya.

Næringsinnhold pr. 100 gram:
Energi 560 kcal/2324 kJ
Fett 39 g
- derav mettede fettsyrer 23 g
Karbohydrater 39 g
- derav sukkerarter 36 g
Protein 7,6 g
Salt 0,01 g

Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 140 dager i uåpnet emballasje.

Manjari 250 gram er laget av kakao fra Madagaskar, som nesten alltid har en høy syrlighet. Sjokoladeplaten har 64% kakaoinnhold og en mild smak uten bitterhet, med et hint av appelsin, bringebær og rips. Utrolig god å bruke til hjemmelagede praliner, desserter og baking.

Sjokoladeprodusenten Valrhona ble grunnlagt i Tain-L’Hermitage i 1922 i Syd-Frankrike. De er i dag er en av de største produsentene på markedet og leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.

Manjari 64% choklad, 250 g
Loading...