Valrhona Bahibe 46% er en sjokolade av rik og fyldig melkesjokolade, laget av bønner fra Den Domonikanske Republikken. Sjokoladen har en smak med hint av tørket frukt og kraftig kakao å er utrolig god å nyte sammen med en god kopp kaffe. Den er også veldig god til baking eller til hjemmelagede praliner.
Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike. I dag er Valrhona en av de største på sjokolademarkedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Valrhona Bahibe 46% er en sjokolade av rik og fyldig melkesjokolade, laget av bønner fra Den Domonikanske Republikken. Sjokoladen har en smak med hint av tørket frukt og kraftig kakao å er utrolig god å nyte sammen med en god kopp kaffe. Den er også veldig god til baking eller til hjemmelagede praliner.
Valrhona ble grunnlagt i 1922 i Tain-L’Hermitage i Syd-Frankrike. I dag er Valrhona en av de største på sjokolademarkedet. De leverer sjokolade til restauranter og konditorer, over hele verden. For å skape den best mulige smaken, bruker de bare kakaobønner av høyeste kvalitet. Målet er å tilby utrolig god sjokolade og samtidig produsere deres produkter med hensyn til både mennesket og miljøet.
Ingredienser:
Sukker, kakaosmør, SØTMELKEPULVER, kakaobønner fra Den Dominikanske Republikken, emulgator: solsikkeecitin, naturlig vaniljeekstrakt. Kan inneholde spor av gluten, nøtter og soya.
Næringsinnhold per 100 gram:
Energi 594 kcal/2468 kJ
Fett 43 g
- derav mettede fettsyrer 26 g
Karbohydrater 41 g
- derav sukkerarter 40 g
Protein 8,9 g
Salt 0,22 g
Oppbevaring:
Oppbevares tørt, mørkt og kjølig. Optimal oppbevaringstemperatur 16-18 grader. Holdbarhet 150 dager i uåpnet emballasje.