Du trenger:
45 g saltede, poppede popcorn
150 g ristede og saltede makadamianøtter, hakket
160 g ristede og saltede peanøtter, hakket
80 g ristede kokosflak
450 g honning
Hvor godt er det ikke med varme, nypoppa popcorn? Noe som gjør dem enda bedre.
er å smakssette dem. Her kommer mine favoritter som garantert imponerer.
Poppe popcornene dine i olivenolje samtidig som du smelter sjokolade. Tilsett en skvett olivenolje i sjokoladen. Hell over den varme sjokoladen, tilsett havsalt og bland godt.
Bruk chiliolje når du popper popcornene dine. Tilsett fennikelfrø mens popcornene er varme. For litt ekstra styrke kan du strø over litt ekstra chiliflak.
Poppe popcornene i en kjele. Smelt 50 gram smør i en annen kjele. Bland smør og popcorn og en stor neve parmesanost. Mmm!
Poppe popcornene i kokosolje i en kjele. Hell 1 dl sirup, 1 1/2 dl sukker og 1 ss kokosolje i en annen kjele. La det koke opp og koke i 3–4 minutter eller til det har begynt å tykne. Ta av varmen og bland inn 1/2 ts natron og hell raskt over popcornene og bland. Hell popcornene ut på et bakepapir og la dem avkjøle.
45 g saltede, poppede popcorn
150 g ristede og saltede makadamianøtter, hakket
160 g ristede og saltede peanøtter, hakket
80 g ristede kokosflak
450 g honning
Kle en plate med bakepapir.
Bland popcorn, nøtter og kokosflak i en middels stor bolle. Klikk honningen i en stekepanne og kok opp på middels varme. Senk varmen og la honningen småkoke i ca 5 minutter eller til den begynner å karamelisere. (Hold øye med det, så snart honningen begynner å karamelisere brenner den lett.)
Hell den varme honningen over popcornmiksen og bland raskt. Bruk en slikkepott for å skrape ut og fordele blandingen på platen. Dekk med et bakepapir og kjevle ut massen til en plate. Ta av det øverste bakepapiret og la det avkjøle. Skjær eller brekk i biter.