Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 500 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Beste hjelpen i juleforberedelsene

Kjøkkenmaskinen – beste hjelpen i juleforberedelsene

En robust kjøkkenmaskin er en bra investering, uansett om du liker å bake eller lage mat. 
Slik gjør kjøkkenmaskinen kjøkkenarbeidet lettere i jul!

 

Bak lussekatter

Å elte bolledeiger manuelt er ganske slitsomt. Med en maskin gjør du slik:

  1. Monter eltekrok og deigskrape ifølge bruksanvisningen.
  2. Smul ned gjær, tilsett lun deigvæske (smør og melk) og kjør i gang maskinen til det at gjæren har løst seg opp.
  3. Tilsett saffran, kvarg, egg, strøsukker og salt. Bland gjennom å kjøre maskinen noen minutt igjen.
  4. Tilsett mel og slå på kjøkkenmaskinen. Kjør noen minutter. Om deigen føles klissete og setter seg fast ved bollens kanter er den for tynn. Tilsett da mere mel og kjør maskinen til det at deigen slipper fra kantene. Nå er deigen klar for hevning og å stekes. 

Bak pepperkaker

Ingen kjøpekaker måler seg med kvalitén på hjemmebakte pepperkaker. Men deigen er ganske tung og vanskelig å bearbeide for hånd.

  1. Finn din favorittoppskrift på pepperkaker.
  2. Monter vispen i motorhodet og rør sammen smør, sirup og strøsukker. Tilsett krydder, bikarbonat og vann og rør sammen også det.
  3. Skift til eltekrok. Tilsett hvetemel. La maskinen arbeide til det at du har en jevn deig.
  4. Skrap ur deigen, form den til en pølse, slå inn i plastfolie og legg i kjøleskap til neste dag. Etterpå er det bare å bake ut og steke!

Gjør egne kjøttkaker

Til jul er det gøy å lage egne kjøttkaker, med egen smak, av viltkjøtt eller annet som du har hjemme.

  1. Monter kvernhuset rundt kraftuttaket. Pass på at alt sitter ordentlig.
  2. Monter kniven (knivens egg skal være snudd mot hullskiven) och hullskiven (hullstørrelse etter ønskemål), fest og legg maskinen på siden.
  3. Kjør maskinen på lav hastighet og putt kjøttbitene i kvernhuset, så males de till farse.
  4. Bland med gul løk, fløte og krydder etter smak. Etter det er det bare og begynne å rulle og steke!

Stappe pølse

Med et pølsehorn går det supert å stappe egen pølse.

  1. Monter kvernhuset rundt kraftuttaket, skru vingemutteren og plasser kvernvalsen slik at den går ordentlig ned i uttaket.
  2. Monter pølsering och pølsehorn, fest med låseringen og legg maskinen på siden.
  3. Tre pølseskinnet på pølsehornet. Kjør maskinen på lav hastighet. Fyll kvernhuset med pølsesmet og fyll pølseskinnet.

Tips! Om både pølsesmet og kvernhus er kjølige pleier pølsestappningen gå enda lettere.

Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 500 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Les alle dine fordeler
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen fram til klokken 16:oo, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.
21 98 88 40