Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Kjøkkenmaskinen – beste hjelpen i juleforberedelsene

En robust kjøkkenmaskin er en bra investering, uansett om du liker å bake eller lage mat. 
Slik gjør kjøkkenmaskinen kjøkkenarbeidet lettere i jul!

 

Bak lussekatter

Å elte bolledeiger manuelt er ganske slitsomt. Med en maskin gjør du slik:

  1. Monter eltekrok og deigskrape ifølge bruksanvisningen.
  2. Smul ned gjær, tilsett lun deigvæske (smør og melk) og kjør i gang maskinen til det at gjæren har løst seg opp.
  3. Tilsett saffran, kvarg, egg, strøsukker og salt. Bland gjennom å kjøre maskinen noen minutt igjen.
  4. Tilsett mel og slå på kjøkkenmaskinen. Kjør noen minutter. Om deigen føles klissete og setter seg fast ved bollens kanter er den for tynn. Tilsett da mere mel og kjør maskinen til det at deigen slipper fra kantene. Nå er deigen klar for hevning og å stekes. 

Bak pepperkaker

Ingen kjøpekaker måler seg med kvalitén på hjemmebakte pepperkaker. Men deigen er ganske tung og vanskelig å bearbeide for hånd.

  1. Finn din favorittoppskrift på pepperkaker.
  2. Monter vispen i motorhodet og rør sammen smør, sirup og strøsukker. Tilsett krydder, bikarbonat og vann og rør sammen også det.
  3. Skift til eltekrok. Tilsett hvetemel. La maskinen arbeide til det at du har en jevn deig.
  4. Skrap ur deigen, form den til en pølse, slå inn i plastfolie og legg i kjøleskap til neste dag. Etterpå er det bare å bake ut og steke!

Gjør egne kjøttkaker

Til jul er det gøy å lage egne kjøttkaker, med egen smak, av viltkjøtt eller annet som du har hjemme.

  1. Monter kvernhuset rundt kraftuttaket. Pass på at alt sitter ordentlig.
  2. Monter kniven (knivens egg skal være snudd mot hullskiven) och hullskiven (hullstørrelse etter ønskemål), fest og legg maskinen på siden.
  3. Kjør maskinen på lav hastighet og putt kjøttbitene i kvernhuset, så males de till farse.
  4. Bland med gul løk, fløte og krydder etter smak. Etter det er det bare og begynne å rulle og steke!

Stappe pølse

Med et pølsehorn går det supert å stappe egen pølse.

  1. Monter kvernhuset rundt kraftuttaket, skru vingemutteren og plasser kvernvalsen slik at den går ordentlig ned i uttaket.
  2. Monter pølsering och pølsehorn, fest med låseringen og legg maskinen på siden.
  3. Tre pølseskinnet på pølsehornet. Kjør maskinen på lav hastighet. Fyll kvernhuset med pølsesmet og fyll pølseskinnet.

Tips! Om både pølsesmet og kvernhus er kjølige pleier pølsestappningen gå enda lettere.

Guide: Hvilken kjøkkenmaskin skal jeg velge?

Det kan være vanskelig å velge den rette kjøkkenmaskinen. Vi hjelper deg med å finne kjøkkenmaskinen som passer til ditt behov og guider deg blant alle merkene og modellene. Etter mange år i bransjen, vet vi hva du skal være oppmerksom på.

Hos Bakeren og Kokken er vi offisiell forhandler av 11 forskjellige merker av kjøkkenmaskiner og har sammenlagt mer enn 100 forskjellige modeller og fargevarianter. Etter å ha solgt flere tusen kjøkkenmaskiner er vi din garanti for den beste hjelpen. Det beste valget avhenger av dine behov, men vi ønsker i dette innlegget å gjøre deg klokere på forskjeller, fordeler og ulemper.

TIL GUIDEN

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker