Kremsprøyter

Fastelavnsboller, vafler, pannekaker eller en bløtkake. Alle har de èn ting til felles: De elsker, og bare må ha vispet krem! Porøs, kremete kremfløte tar bakverkene til nye høyder. Enten så visper du kremfløten for hånd, eller så bruker du en elektrisk visp eller kjøkkenassistent. Da får du en herlig krem, men som lett blir for tynn og vanskelig å servere. Man kan også kjøpe ferdigvispet krem, som for det meste bare er søt, kvalmende og som inneholder masse rart. Eller så velger du en tredje, enklere og bedre løsning; kremsprøyten.

Med en kremsprøyte er det enkelt og smidig å lage kremfløte. Det er bare å helle i kremfløte og lade sprøyten med patroner. Trykket gjør at kremen blir tykk og luftig, og ikke minst lett å sprute rett på bakverket!

Hos Bakeren og Kokken leverer vi kremsprøyter raskt og enkelt. Alltid med et høyt nivå på servicen og kort leveringstid. Vi har kremsprøytepatroner og kremsprøyter i forskjellige prisklasser fra kvalitetsmerket iSi. Vi har kremsprøyter som også tåler varm væske slik at man kan lage fantasifulle, skummende rører.

Kremsprøyter