Norrland-pizzastålet fra Gourmetstål er kolleksjonens ultimate premium-modell. Et pizzastål er akkurat som en klassisk pizzasten, bortsett fra at den er av stål i stedet for sten. Det betyr blant annet, at det er mindre risiko for at din pizza"sten” bøyer seg på grund av plutselige temperaturforskjeller. Norrland pizzastål har en spesiell overflate som skapes ved hjelp av flere ujevnheter i materialet og bidrar til optimal luftstrøm til pizzaen. På denne måten blir bunnen garantert sprø og tørr. Om du er en pizzaentusiast, er dette et viktig produkt for deg.
Stålet sprenges under tilvirkningen, noe som gir en spesiell form for ruhet som øker både kontaktflaten og effekten i ovnen. Husk at pizzasteinen må forvarmes i 40-60 minutter på maksimal varme. Det er mulig å bruke varmluft, over-/undervarme eller grill, men 20 minutter før pizzaen skal stekes, bør du slå på maks varme på grillfunksjonen. Plasseringen bør være ca. 6-12 cm fra grillelementene.
Norrland-pizzastålet fra Gourmetstål er kolleksjonens ultimate premium-modell. Et pizzastål er akkurat som en klassisk pizzasten, bortsett fra at den er av stål i stedet for sten. Det betyr blant annet, at det er mindre risiko for at din pizza"sten” bøyer seg på grund av plutselige temperaturforskjeller. Norrland pizzastål har en spesiell overflate som skapes ved hjelp av flere ujevnheter i materialet og bidrar til optimal luftstrøm til pizzaen. På denne måten blir bunnen garantert sprø og tørr. Om du er en pizzaentusiast, er dette et viktig produkt for deg.
Stålet sprenges under tilvirkningen, noe som gir en spesiell form for ruhet som øker både kontaktflaten og effekten i ovnen. Husk at pizzasteinen må forvarmes i 40-60 minutter på maksimal varme. Det er mulig å bruke varmluft, over-/undervarme eller grill, men 20 minutter før pizzaen skal stekes, bør du slå på maks varme på grillfunksjonen. Plasseringen bør være ca. 6-12 cm fra grillelementene.