Det er mange måter å sikre en god luftstrøm i en kake. Vi kjenner nok alle trikset med å stikke hull i deigen med en gaffel slik at luften kan slippe ut og deigen ikke blir glatt og våt. De Buyer har funnet en enda smartere måte, nemlig å slå mange hull i formen. Med denne perforerte kakeformen får bunnen din rikelig med luft slik at fuktighet kan slippe ut og deigen blir sprø og deilig. Formen og bunnen kan skilles fra hverandre, slik at du kan flytte den ferdige paien på en tallerken, uten å måtte starte en liten kamp med bakeformen først.
Det er mange måter å sikre en god luftstrøm i en kake. Vi kjenner nok alle trikset med å stikke hull i deigen med en gaffel slik at luften kan slippe ut og deigen ikke blir glatt og våt. De Buyer har funnet en enda smartere måte, nemlig å slå mange hull i formen. Med denne perforerte kakeformen får bunnen din rikelig med luft slik at fuktighet kan slippe ut og deigen blir sprø og deilig. Formen og bunnen kan skilles fra hverandre, slik at du kan flytte den ferdige paien på en tallerken, uten å måtte starte en liten kamp med bakeformen først.