Den luftige og lette madeleine-kaken er en fransk klassiker som er lett å kjenne igjen ved sin karakteristiske blåskjellform. Denne bakeformen er laget for den franske kaken, og den er fremstilt av non-stick behandlet stål. Non-stick belegget sørger for at kaken slipper formen etter bruk, og samtidig gjør det enkelt å rengjøre formen. Det tykke stålet i bakeformen blir veldig varmt under stekingen, noe som gjør at den saftige fuktigheten lett karamelliseres og gir kaken sin spesielle smak. Kakefordypningene er delt inn i tre rader på fire for optimal varme- og luftfordeling, slik at kakene blir jevne og luftige. Dimensjoner på kakene: 7 cm x 4 cm
Den luftige og lette madeleine-kaken er en fransk klassiker som er lett å kjenne igjen ved sin karakteristiske blåskjellform. Denne bakeformen er laget for den franske kaken, og den er fremstilt av non-stick behandlet stål. Non-stick belegget sørger for at kaken slipper formen etter bruk, og samtidig gjør det enkelt å rengjøre formen. Det tykke stålet i bakeformen blir veldig varmt under stekingen, noe som gjør at den saftige fuktigheten lett karamelliseres og gir kaken sin spesielle smak. Kakefordypningene er delt inn i tre rader på fire for optimal varme- og luftfordeling, slik at kakene blir jevne og luftige. Dimensjoner på kakene: 7 cm x 4 cm