Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Back to reality!

Forenkle hverdagen

Bak brød – hjemmebaket brød til frokost er jo luksus i hverdagen på høyt nivå. Bak noen rundstykker eller brød og frys ned. 

Lag mye mat – frys in et par matbokser sånn at du har tilfelle det er skikkelig krise noen dag. En dag kanskje solen skinner fint når du kommer hjem, nyt den istedet for å stå på kjøkkenet og hent ut en matboks. Iblant rekker man helt enkelt ikke alt, da er det deilig å ha en back-up i fryseren.

Planlegg - Lag mye mat ene dagen som senere i uken kan brukes i en annen matrett någon. F.eks. poteter – kok ”for mye” på mandagen og stek de eller ha dem i ovnen en dag senere i uken.

Lag langkok – Har du oppdaget slowcooker-verdenen enda? Det er super enkelt - legg i ingrediensene på morgenen og dra på jobb. Når du kommer hjem ventar en fantastiskt god gryte på deg! Maten lages under lav temperatur og kjøttet blir fantastiskt mørt. Bruk bra råvarer og frys ned din nyttige ”fastfood” om hverdagstimene ikke strekker helt til.

Lag en liste ukens middager – raske og enkle retter skrevet ned på en liste, gjør at du lett kan planlegge stor-handlingen for uken. Tips! La hvert familiemedlem bidra med sine favorittretter og planlegg sammen.

Kjøp noe nytt til kjøkkenet – Det skal være morsomt å lage mat! Akkurat som et nytt klesplagg kan piffe opp i hverdagen gjør noe nytt til kjøkkenet det også. Unn deg et nytt knivsett, en wokpanne eller hvorfor ikke en kjøkkenmaskin? Det er jo mye lettere med bra saker også – sånn er det faktisk!

Kjøkkenutstyret som er helt nødvendig når hverdagen kryper seg inn:

  1. En bra kaffe og/eller espressomaskin - En god kaffe er en nødvendighet for å komme i gang.
  2. Blender - En vitaminrik smoothie er en perfekt start på dagen!
  3. Slow cooker - maten lages mens du er på jobb. Det er jo bare helt herlig?!
  4. Juicemaskin - Fyll kroppen med vitaminer! Kanskje du kan prøve sellerijuice som så mange prater om?!
  5. Smart forvaring - smarte matbokser og bekveme to-go kopper gjør hverdagen litt enklere!
  6. Trykkokeren - Perfekt når du vil ha maten klar raskt. Koker poteten på under 10 minutter!

OPPSKRIFT

Verdens beste kyllinglasagne

Du trenger:

4 porsjoner

  • 2 purreløker
  • 2 fedd hvitløk
  • 300 g artisjokk
  • 500 g kyllingbryst
  • 2 ss olivenolje
  • 1 dl buljong
  • Salt og pepper
  • 4 kvister fersk estragon

Bechamelsaus

  • 6 dl melk
  • 2 ss hvetemel
  • 1⁄2 ts revet muskatnøtt
  • 100 g revet mozzarella
  • Salt og pepper
  • 1 hel mozzarella
  • Ca 9 fullkorn lasagneplater
  • 1 liten boks basilikumspesto

Sånn gjør du:

  1. Skyll purreløken og skjær i tynne ringer. Finhakk hvitløken.
  2. Skrell og skjær artisjokkene i små terninger, ca 1x1 cm. Del kyllingkjøttet opp i like store biter.
  3. Varm opp halvparten av oljen i en gryte og fres grønnsakene i noen minutter. Ta dem så ut av gryten. 
  4. Varm opp resten av oljen og brun kyllingkjøttet. Tilsett grønnsakene og buljongen og kok opp. Smak til med salt, pepper og fersk estragon.
  5. Varm 5 dl melk i en gryte. Hell resten av melken og hvetemelet i en boks med lokk og rist til du får en klumpefri blanding. Tilsett blandingen i den varme melken under omrøring og kok sausen i ca 3 minutter. Tilsett muskatnøtten og revet mozzarella å smak til med salt og pepper.
  6. Bytt på med lasagneplater, kyllingblandingen, bechamelsausen og pesto. Topp med skivet mozzarella och pesto. La lasagnen hvile ca 10 min, stek den så i 200° ovnsvarme i ca 30 min.

Enkle surdeigsboller til frokost

La deigen heve i kjøleskapet over natten. Stek på morgenen og få rykende, nystekte boller til frokost!

Du trenger

12 boller

  • 1 pose Bagarens Hvetesurdeig, Jästbolaget
  • 10 g gjær
  • 6 dl kaldt vann
  • 2 ts salt
  • 1 1/2 dl linfrø
  • 150 g rugmel
  • ca 450 g hvetemel special

Ovn 225°

Sånn gjør du:

  1. Rør sammen surdeig, gjær og vann. Rør i salt, linfrø, rugmel og hvetemel og jobb sammen en deig i 10 minutter, gjerne i maskin. La deigen heve i en bolle dekt med plastfolie over natten i kjøleskapet.
  2. Ta ut deigen og la den stå i romtemperatur i 1 time. Forme boller med hjelp av to skjeer eller med lett oljede hender.
  3. La bollene heve dekt til i 20 minutter. Stek i 20-25 minutter i midten av ovnen. 
Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker