Bruk klemmen på din Anova Precision® Cooker for å feste Sous Viden til en beholder/gryte av valgfri størrelse fylt med vann
Senk posen ned i vannet og klem fast den til siden av gryten/beholderen
Still inn tid og temperatur i Anova-appen eller med kontrollene som finnes på din Sous Vide
2013 lanserte Anova den første rimelige sous vide sirkulatoren, designet til hjemmekokken. År 2014 slapp et nytt produkt med tilhørende app, som gjorde den til den første tilkoblede matlagingsproduktet, som dessuten er utrolig enkel å bruke.
Deres oppdrag er å forandre hvordan mennesker lager mat. Det har de gjort gjennom å skape kvalitetsprodukter som gir resultat på profesjonelt nivå - for kokker på alle nivåer. De tror at alle fortjener å lage mat som en profesjonell, så de har fanget den teknikken som profesjonelle har brukt i årtiender - og konstruert den for hjemmekjøkkenet.
Matlaging er vitenskapen om å varme mat til ønsket temperatur. Den temperaturen må være nøyaktig for å kontinuerlig oppnå bra resultatet. Med tradisjonell matlagingsutstyr som ovn eller steketopp er det umulig å kontrollere temperaturen nøyaktig. Ovnen din sin temperatur kan skille seg opp til 20 grader over eller under den innstilte temperaturen!
Sous Vide er en matlagingsteknikk som gjør det mulig å regulere temperaturen med presisjon. Teknikken har blitt brukt av proffer i årtiender og fungerer gjennom å sirkulere oppvarmet vann i en beholder og lage maten i den nøyaktig innstilte temperaturen. Det skiller bare 3 grader mellom at en stek er rare eller mediumrare, så presisjon betyr perfeksjon. Denne enkle teknikken gjør at du slipper overkokt eller tørr mat og sikrer deg perfeksjon hver gang du lager mat!