Kjøkkenutstyr & design på nettet
Gratis frakt over 600 kr.
Rask levering
365 dagers angrerett
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Start dagen riktig

Det viktigste (om du vil også det beste) måltidet på dagen er jo som kjent frokosten. Her har vi samlet produkter som gjør
frokosten til det lille ekstra. Vi går igjennom hvordan du pocherer frokostegget på best mulig måte og litt oppskriftinspirasjon!

3 GODE FROKOSTTIPS

Pocher frokostegget

Piff det opp med et mer kremete egg til frokosten. Å pochere er ikke så vanskelig som man skulle tro - dette gjør du! Klekk egget i en kopp og kok opp en bred kasserolle med ca 2 liter vann. Så senker du varmen så det småkoker og tilsett 2 ss eddik. Lag en virvel i vannet med en seliv. Slipp eggene i, en og en og hold eggene sammen med sleiven. La det småkoke i 3-4 minutter og løft opp eggene med en hullsleiv. Tips! Jo ferskere eggene er, desto bedre holder de sammen.

Nystekte pannekaker på sengen

Skjem bort noen du liker med varme pannekaker i sengen. Det trenger jo ikke være vanlige tynne pannekaker hver gang. Variere med ulike toppings og former. I vårt sortiment har vi mengder av ulike redskap til pannekakekokken - lappelag som lager runde eller hjerteformede lapper, lave pannekakepanner i ulike størrelser og elektriske pannekakejern. Hvorfor ikke lage amerikanske pannekaker, japanske fluffpannekaker eller vafler? Det er bare fantasien som setter grenser.

Mettende avokadotoast

Avokadotoasten har blitt en skikkelig klassiker på cafèer og frokostbordet. Et lifehack for avokado elskeren er avokadokniven fra OXO. Avokadokniven har tre funksjoner: den skarpe kniven halverer avokadoen, hulrommet tar bort kjernen og den ovalformede enden med strenger brukes til å skjære avokadoen i fine skiver sånn at du enkelt kan legge den på brødskiven. Topp gjerne med crispy sukkererter og hvorfor ikke - det pocherte egget?

MER FROKOSTINSPIRASJON

Kaffe + Frokost = Kjærlighet

Enhver frokost må ha kaffe! Den vanligste måten å trakte kaffe på er uten tvil en filtertrakter, for eksempel Moccamaster, som går raskt og smidig. Presskanner har også blitt meget populære på frokostbordet. Sjarmen ved å bruke en presskanne er at det ikke er noe som kommer mellom kaffen og vannet,  dette gjør at du virkelig får med deg alle smaker og aromaer. Bruk gjerne en kvern for å kverne dine kaffebønner selv, ganske grovt. 
 
Hvis du vil være barista på hjemmeplan er en espressotrakter perfekt. For å kunne lage en riktig god espresso bør du kverne kaffebønnene selv. Å ha en espressomaskin hjemme gir deg mange muligheter, da de fleste kaffedrikker har espresso som base.

Dekk med dine favoritter

Ta frem dine favoritter og fyll hele bordet! Uansett om du dekker til frokost eller brunch så er det de små enkle detaljene i borddekkingen som skaper den herligste stemningen. Hvorfor ikke bruke små skjærebrett i stedet for tallerkener? Det gir en mer rustikk og naturlige følelse, som samtidig er praktisk – for hvem smuler ikke, deler i skiver og skjærer ved frokosten? Bland inn ting fra naturen. Brett servietter og knyt fast en kvist av friske urter - salvie er superfint!

Nyristet brød...

Den gyllenbrune skorpen og sprøheten er to grunner til at vi elsker ristet brød. Det er vanskelig å riste perfekte skiver, de blir gjerne for myke eller for mørke. Med riktig brødrister kontrollerer du enkelt hele prosessen for å få den perfekte ristingen. En skive perfekt ristet brød på morgenen er gull verdt. Det gir en harmonisk start på dagen. Brødristeren kan også live opp på kjøkkenet hvis den har et flott design og blir en fin innredningsdetalj.

OPPSKRIFTER

Grønn frokostsmoothie

Start dagen med en riktig energikick, rik på fiber. Full av A, C og K-vitamin samt kalsium!

Du trenger:

2 porsjoner
  • 1 middels stor lime (90 gr)
  • 1 middels stort eple 150 gr)
  • ½ agurk (130 gr)
  • ½ middels stor avokado (125 gr)
  • 320 ml kokosvann
  • 30 gr babyspinat
  • 50 gr grønnkål
  • 1 ts frisk, finrevet ingefær

Frøknekkebrød med flaksalt

En luksuriøs helgefrokost blir komplett med hjemmelaget frøknekkebrød. Perfekt for late søndager. 

Du trenger:

ca 9 stk

  • 100 gr mandel
  • 100 gr solsikkekjerner
  • 3 ss sesamfrø
  • 4 ss chiafrø
  • 3 ss rapsolje
  • 1 pisket egg
  • 1/2 tsk flaksalt

Ovn 150°

Brød med blåbær & mandel

Kulturmelk med mye mandler og tørkede blåbær som har en spennende og mild smak av prim.

Du trenger:

1 brød
  • 2 dl fullkornsmel av spelt
  • 4 dl siktet spelt
  • 1 dl knust rug
  • 2 ts bikarbonat
  • 1 ts salt
  • 2 dl hele mandler
  • 2 dl tørkede blåbær
  • 4 dl kulturmelk
  • 1 dl prim

Ovn 200° 

Trygghet
Alltid 365 dagers angrerett
Gratis levering ved kjøp over 600 kr.
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.