Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv 0 kr Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Det viktigste (om du vil også det beste) måltidet på dagen er jo som kjent frokosten. Her har vi samlet
produkter som gjør frokosten til det lille ekstra. Vi går igjennom hvordan du pocherer frokostegget på best
mulig måte og litt oppskriftinspirasjon!

GODE FROKOSTTIPS

5 tips for å gjøre frokosten ekstra god

  • Posjerte egg – Gjør brødskiven mer luksuriøs med et kremet posjert egg. Det er ikke så vanskelig som man kanskje tror – slik gjør du gjør det! Knekk egget i en kopp og kok opp en bred kjele med ca. 2 liter vann. Senk deretter temperaturen like under kokepunktet og tilsett 2 ss eddik. Lag en virvel i vannet med en sleiv. Ha i ett egg om gangen og bruk sleiven for å holde egget sammen. La det småkoke i 3–4 minutter og løft med en hullsleiv. Tips! Jo ferskere eggene er, desto bedre holder de seg sammen.
  • Nystekte pannekaker i sengen - Skjem bort noen du er glad i med varme pannekaker servert i sengen. Det trenger ikke alltid å være vanlige tynne norske pannekaker. Varier med forskjellige toppings og former. Hva med å lage amerikanske pannekaker, lapper, pannekakekake, japanske fluffy pannekaker eller vafler? Bare fantasien setter grenser.
  • Unn deg fersk frukt, bær og grønnsaker - Topp grøten med masse ferske blåbær og server frukt som snacks og gode grønnsaker til brødskiven - som spirer, erteskudd eller sprø salat.
  • Tidlig oste- og charcuterie brett - Sett frem kjeks, en god brie og en luksuriøs salami, så vil følelsene av eksklusivitet tennes rundt bordet.
  • Feir noe – Lag en frokost akkurat som du ville gjort hvis det var noe å feire, som en bursdag eller morsdag. Gi bort en liten gave eller by på en alkoholfri musserende vin.

Kaffe + Frokost = Kjærlighet

Enhver frokost må ha kaffe! Hvis du vil være barista på hjemmeplan er en espressotrakter perfekt. For å
kunne lage en riktig god espresso bør du kverne kaffebønnene selv. Å ha en espressomaskin hjemme gir deg
mange muligheter, da de fleste kaffedrikker har espresso som base.

Dekk med dine favoritter

Ta frem dine favoritter og fyll hele bordet! Uansett om du dekker til frokost eller brunch så er det de små
enkle detaljene i borddekkingen som skaper den herligste stemningen.

BRØD

Den gyllenbrune skorpen og sprøheten er to grunner til at vi elsker brød. En skive perfekt ristet brød
på morgenen er gull verdt. Det gir en harmonisk start på dagen.

ENDA LITT MER LUKSUS

OPPSKRIFTER

Grønn frokostsmoothie

Start dagen med en riktig energikick, rik på fiber. Full av A, C og K-vitamin samt kalsium!

Du trenger:

2 porsjoner
  • 1 middels stor lime (90 gr)
  • 1 middels stort eple 150 gr)
  • ½ agurk (130 gr)
  • ½ middels stor avokado (125 gr)
  • 320 ml kokosvann
  • 30 gr babyspinat
  • 50 gr grønnkål
  • 1 ts frisk, finrevet ingefær

Frøknekkebrød med flaksalt

En luksuriøs helgefrokost blir komplett med hjemmelaget frøknekkebrød. Perfekt for late søndager. 

Du trenger:

ca 9 stk

  • 100 gr mandel
  • 100 gr solsikkekjerner
  • 3 ss sesamfrø
  • 4 ss chiafrø
  • 3 ss rapsolje
  • 1 pisket egg
  • 1/2 tsk flaksalt

Ovn 150°

Brød med blåbær & mandel

Kulturmelk med mye mandler og tørkede blåbær som har en spennende og mild smak av prim.

Du trenger:

1 brød
  • 2 dl fullkornsmel av spelt
  • 4 dl siktet spelt
  • 1 dl knust rug
  • 2 ts bikarbonat
  • 1 ts salt
  • 2 dl hele mandler
  • 2 dl tørkede blåbær
  • 4 dl kulturmelk
  • 1 dl prim

Ovn 200° 

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker
Bruk for hjelp?
Vi sitter klar ved telefonen, husk at du også kan sende oss en epost ved å klikke på linken under.