Det viktigste (om du vil også det beste) måltidet på dagen er jo som kjent frokosten. Her har vi samlet
produkter som gjør frokosten til det lille ekstra. Vi går igjennom hvordan du pocherer frokostegget på best
mulig måte og litt oppskriftinspirasjon!
Enhver frokost må ha kaffe! Hvis du vil være barista på hjemmeplan er en espressotrakter perfekt. For å
kunne lage en riktig god espresso bør du kverne kaffebønnene selv. Å ha en espressomaskin hjemme gir deg
mange muligheter, da de fleste kaffedrikker har espresso som base.
Ta frem dine favoritter og fyll hele bordet! Uansett om du dekker til frokost eller brunch så er det de små
enkle detaljene i borddekkingen som skaper den herligste stemningen.
Den gyllenbrune skorpen og sprøheten er to grunner til at vi elsker brød. En skive perfekt ristet brød
på morgenen er gull verdt. Det gir en harmonisk start på dagen.
Piff det opp med et mer kremete egg til frokosten. Å pochere er ikke så vanskelig som man skulle tro - dette gjør du! Klekk egget i en kopp og kok opp en bred kasserolle med ca 2 liter vann. Så senker du varmen så det småkoker og tilsett 2 ss eddik. Lag en virvel i vannet med en seliv. Slipp eggene i, en og en og hold eggene sammen med sleiven. La det småkoke i 3-4 minutter og løft opp eggene med en hullsleiv. Tips! Jo ferskere eggene er, desto bedre holder de sammen.
Skjem bort noen du liker med varme pannekaker i sengen. Det trenger jo ikke være vanlige tynne pannekaker hver gang. Variere med ulike toppings og former. I vårt sortiment har vi mengder av ulike redskap til pannekakekokken - lappelag som lager runde eller hjerteformede lapper, lave pannekakepanner i ulike størrelser og elektriske pannekakejern. Hvorfor ikke lage amerikanske pannekaker, japanske fluffpannekaker eller vafler? Det er bare fantasien som setter grenser.
Avokadotoasten har blitt en skikkelig klassiker på cafèer og frokostbordet. Et lifehack for avokado elskeren er avokadokniven fra OXO. Avokadokniven har tre funksjoner: den skarpe kniven halverer avokadoen, hulrommet tar bort kjernen og den ovalformede enden med strenger brukes til å skjære avokadoen i fine skiver sånn at du enkelt kan legge den på brødskiven. Topp gjerne med crispy sukkererter og hvorfor ikke - det pocherte egget?
Ta frem dine favoritter og fyll hele bordet! Uansett om du dekker til frokost eller brunch så er det de små enkle detaljene i borddekkingen som skaper den herligste stemningen.
Start dagen med en riktig energikick, rik på fiber. Full av A, C og K-vitamin samt kalsium!
ca 9 stk
Ovn 150°
Ovn 200°