Ikke la årstiden være et hinder for å nyte grillmat! Vi ønsker deg velkommen igjen til Emilia Nilsson, som
inspirerer med en litt mer høstlig eller vinterlig hovedrett. På menyen står kremet rotfruktgrateng, enkelt røkt
elgbiff servert med estragonsmør, stekt kål og rødvinsaus. Det meste tilberedt på grillen!
Morsø Fornos støpejernsgrill er også perfekt til å bake pizza i. Det som gjør den til en så god pizzaovn er
den innebygde keramiske steinen, som gjør det mulig å få svært høy temperatur i ovnen. Det er helt avgjørende
for at pizzaen skal være sprø og smake godt.
med hvitløk, timian og sitronskall
MERK! Du trenger en saltsprøyte til denne oppskriften, slik at kjøttet saltes jevnt og raskere. En vanlig
sprøyte med litt lengre spiss fungerer utmerket.
6 porsjoner
1 kg elgbiff (også egnet for bruk er f.eks. fransk eller roastbiff)
7,5 % saltlag
Dag 1 - Forberedelsen
Dag 3 - utførelsen
Dragesmør
Stekt kål
Rødvinsaus
Dragesmøret
Stekt kål
Rødvinsaus