Riktig Kaffetrakter for deg?

Vil du kunne lage den perfekte kaffen hjemme i helgene, eller er du ute etter en rask, god kopp kaffe når du er på farten?
Nedenfor forklarer vi forskjellen mellom noen av våre kaffe-favoritter.

Aerobie Aeropress 1-4 kopper

Aeropress er en kaffebrygger som kombinerer det beste fra bistrobrygger og espresso. Hvis man spør ekspertene om råd for å få den beste kaffekoppen velger de å legge fokus på valget av kaffebønner og egen maling. Aeropress er meget enkel å bruke men har likevel utrolige variasjonsmuligheter. Kaffen blir veldig myk, aromatisk og fyldig, helt uten brente toner. 
Perfekt for den som er lei av store maskiner, ønsker en liten kaffebrygger å ha med seg i båten eller på fjellturen, eller bare vil kose seg med en god kopp kaffe.
 

Bodum Presskanne med Ekstra Lokk 

Legg i kaffe etter smak - ca 2 spiseskjeer per 2 dl vann, eller etter egen smak, (helst litt mer grovmalt enn bryggkaffe men det går også bra med bryggmalt) hell på varmt varmt vann og vent i ca 4 minutter før filteret presses ned. Et ekstra lokk medfølger slik at koppen også kan brukes som en vanlig termoskopp. 
Bodums reise presskanne er fantastisk å ha med på reisen!
 

KitchenAid Kaffetrakter

Kitchenaids moderne kaffetrakter, for en helt vanlig kopp filterkaffe men med enda flere detaljer. 
Du kan nå se hvor i prosessen bryggingen befinner seg, fra oppvarming til ferdig kaffe. Trakteren har en meget avansert teknikk for å kunne brygge riktig god kaffe. Vannet varmes opp i intervaller og varmetap minimeres under bryggingen.