Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv ?.SubtotalFormatted? String.Empty Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter
Handlekurv Kurv Vis handlekurv Gå til kassen Handlekurven er tom
0
Legg i handlekurven
enheter

Gjør matlagingen enklere med Tefal Ingenio!

Tefals Ingenio-kolleksjon omfatter stekepanner og kasseroller av topp kvalitet for både profesjonelle og private kjøkken. Stekepannene og kasserollene har ikke fast håndtak, men et avtakbart håndtak som kan brukes på alle kokekarene. Det er enkelt å bruke på koketoppen, i stekeovnen og deretter enkelt å oppbevare i kjøleskapet. Det avtakbare håndtaket gjør også at pannene tar minimalt med plass, ettersom de kan stables inni hverandre i kjøkkenskapet.

  • Opptil 50% plassbesparende takket være det stabelbare designet.
  • Avtakbart håndtak gir mer plass i skapet, på koketoppen og i oppvaskmaskinen.
  • Det sikre, avtakbare håndtaket gjør at du kan bruke pannen og gryten selv i stekeovnen.
  • Plastlokkene gjør det enkelt å oppbevare rester i kjøleskapet uten at maten tar smak av andre ingredienser.
  • Det avtakbare håndtaket kan løfte opptil 10 kg og leveres med 10 års garanti.

Velg materiale

Velg riktig stekepanne i henhold til ingrediensen du skal tilberede!

En stekepanne i rustfritt stål gir en perfekt stekeflate og krever høy varme, noe som er ideelt for kjøtt og fjærkre. Den fordeler også varmen jevnt og effektivt, men bare når den er skikkelig varm. Det beste resultatet får du ved å tilsette rikelig med matfett i pannen, varme den opp og deretter senke varmen. Rustfritt stål er også svært varmebestandig, noe som gjør at pannen holder lenger. Matvarer som fisk, tofu og egg kan imidlertid lett feste seg eller falle fra hverandre ved høy varme, så det kan være lurt å unngå panner i rustfritt stål til disse matvarene.

En stekepanne med keramisk belegg reduserer risikoen for at maten brenner seg fast, for eksempel på fisk eller grønnsaker. Keramiske panner er svært slitesterke og gir dessuten en fin stekeflate med minimalt med fett.

Non-stick-stekepanner er belagt slik at maten ikke fester seg til pannen. De er perfekte til å steke amerikanske pannekaker uten å tilsette matfett, noe som gir pannekakene en silkemyk overflate. De er også ypperlige til å steke ømfintlig mat som egg eller fisk, da de gjør det enkelt å snu maten uten at den går i stykker eller fester seg. De er også nyttige for sunnere matlaging uten olje eller smør.

INGENIO

Unlimited ON

Materiale: Non-stick

Ingenio Unlimted ON-serien har et ekstra slitesterkt anti-scratch-belegg i titan som forlenger stekepannenes holdbarhet og gjør det mulig å bruke metallredskaper i dem.

Renew ON

Materiale: Keramisk non-stick

Renew ON er laget av 100% resirkulert aluminium, noe som gjør denne serien til et mer miljøvennlig alternativ. Non-stick gjør at det brukes mindre fett under tilberedningen.

Preference

Materiale: 18/10 Rustfritt stål

En slitesterk stekeplate som du vil ha glede av lenge! Rustfritt stål er det perfekte valget når du steker ved høyere temperaturer for å få en fin overflate. Perfekt for f.eks. et saftig kjøttstykke!

Perfekt stekt entrecôte

4 porsjoner

Ingredienser

  • 4 biter entrecote, ca 200 gram per person
  • 4 ss rapsolje
  • 1 ts flaksalt
  • 2 ts svart pepper, grovt malt
  • 30 g smør
  • Et par kvister fersk rosmarin eller timian
  • 3-5 hvitløksfedd, skrelt

Slike gjør du

  1. Entrecôte: Ta ut kjøttet og la det stå i romtemperatur i minst 30-45 minutter før tilberedning.
  2. Ha salt og pepper på kjøttstykkene.
  3. Varm opp en stekepanne på høy varme. Tilsett oljen. Stek i ca. 2 minutter på hver side, akkurat nok hvis kjøttet er 2 cm tykt. Senk deretter varmen til middels og tilsett en klatt smør, hvitløksfedd og urter. Snu kjøttet bare én gang for å få en fint stekt overflate og hell fettet over kjøttstykket mens det steker.
  4. Hvis du har et termometer, bør kjøttets indre temperatur være 52-54 grader for medium stekt.
  5. La kjøttet hvile i minst 5-7 minutter før det skjæres opp og serveres.
tefal-logo.png

Tefal

Tefals produkter følger med i tiden og trendene. Passer inn i livet ditt og hjemmet ditt.

Tefal utvikler og produserer sine egne kokekarbelegg.

I 1954 ville den franske ingeniøren og fiskeren Marc Gregorie forhindre at hans  fiskeredskaper i glassfiber satte seg fast i hverandre under støpeprosessen og brukte da PTFE. Inspirert av dette foreslo hans hustru at de skulle prøve PTFE i stekepannen for å forhindre at maten satte seg fast. Slipp-lett belegget ble oppfunnet av Tefal. 

Legg i handlekurven
Gå til kassen

Andre kunder kjøpte også:

Vis alt tilbehør
Gå til kassen
Trygghet
Alltid 365 dagers åpent kjøp
Gratis levering ved kjøp over 600 kr. (*gjelder ikke produkter som krever pallfrakt)
Autoriseret verksted
Offisiell forhandler av alle merker