Bagaren och Kocken AB

Hva vil du lage?

 
 

Fisk

Til alle fiskfantaster!
 
Når du steker fet fisk som laks, makrell, kveite eller sild er en støpejernspanne eller en stålpanne et utmerket valg.
 
Når du steker mager fisk eller fiskekaker bør du bruke en belagt panne. Da løsner fisken lettere og risikoen for at den skal brenne seg fast er mye mindre.

Kjøtt

Det er ikke alltid så enkelt å steke en riktig god og saftig biff, men med riktig stekepanne blir det mye enklere. 
 
Når du steker kjøtt av storfe, svin, lam eller vilt bør du bruke en støpejernspanne for best resultat.
 
Vent med å snu på biffen til den har fått en fin stekeoverflate og løsner lett fra pannen. Da har porene lukket seg og kjøttet beholder væsken.

Grønnsaker

Når du skal steke grønnsaker eller sopp er en stålpanne perfekt. Passer bra til steking på alle temperaturer og til mange ulike råvarer.  
 
Pannene blir raskt varme og regulerer temperaturen effektivt. Noe som er en stor fordel når råvarene først skal brunes på høy varme og deretter stekes på middels eller lav varme til de er ferdige.

Melk & Egg

Non-stick panner er kjempebra når du skal lage matretter som inneholder melk og egg, f.eks. omelett.
 
Stekepanner i aluminium er utmerket når du skal steke på lav eller middels høy varme. Pannene er enkle å håndtere og fordeler varmen raskt og effektivt. Alle non-stick panner har et belegg som garanterer at selv ikke ømtålige matvarer brenner seg fast. Disse pannene er meget enkle å rengjøre.

Pannekaker

Hvem elsker ikke pannekaker med syltetøy og pisket krem? Oppnå perfekt resultat med en god pannekakepanne! 
 
En pannekakepanne, eller crepespanne, har en lav kant som gjør det enklere å snu pannekakene.

Kjøttbollar

Har du også problem med at kjøttbollene triller ut av pannen?

En stekepanne med rett kant hjelper deg slik at kjøttbollene holder seg i pannen når du rister på den.