Fem vanlige spørsmål ved jul

 
Hvilken dato må jeg bestille for å få varene levert før jul?
 
For postnummer 0-3900 er det den 21 desember som gjelder, for alle andre postnummer i Norge er siste bestillingsdato for levering før jul den 18 desember. Posten garanterer levering før jul for ordre lagt senest disse datoene.
 
Hvor lang angrerett har jeg?
 
Vi tilbyr åpent kjøp til og med den 31 januar. 
 
Hvordan kan jeg spore min pakke etter at jeg har bestilt?
 
Når din ordre sendes fra oss får du en sendingsbekreftelse. Der står det et sendingsnummer og du kan enkelt følge din pakke på www.posten.no med hjelp av dette nummeret.
 
Hvordan kan jeg endre leveringsadresse før jeg har avsluttet min bestilling?
 
Det gjør du i kassen før du bekrefter din bestilling. Tenk på at du kun kan velge en annen leveringsadresse hvis du betaler med kort. Du kan altså ikke velge annen leveringsadresse ved  bestilling mot faktura.
 
Hva gjør jeg hvis jeg vil komplettere med noe etter at jeg har bekreftet min ordre?
 
Da vi har meget rask håndtering av våre bestillinger nå før jul, for å sikre raske leveringer, så får du helt enkelt legge en ny bestilling. Din ordre behandles umiddelbart etter gjennomført kjøp.
 

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å sikre at du ikke går glipp av noen av våre fantastiske kampanjer!