Sophie Conran Stekepanne 26 cm Svart

Sophie Conran Stekepanne 26 cm SvartSophie Conran Stekepanne 26 cm SvartSophie Conran Stekepanne 26 cm SvartSophie Conran Stekepanne 26 cm Svart
  • Sophie Conran Stekepanne 26 cm Svart
  • Sophie Conran Stekepanne 26 cm Svart
  • Sophie Conran Stekepanne 26 cm Svart
  • Sophie Conran Stekepanne 26 cm Svart
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Sophie Conran Stekepanne 26 cm Svart

Disse koke- og stekekarene er ikke bare fantastisk vakre - de har også en mengde praktiske funksjoner og fordeler som sikrer optimal brukervennlighet og fantastiske matlagingsresultater.

 

Hver eneste stekepanne er fremstilt av støpt aluminium som er et lett, men slitesterkt materiale som i tillegg leder varme utrolig bra. Hele pannen belegges deretter med et bestående super-non-stick-lag, som gjør pannen veldig lett å rengjøre. Dessuten inneholder den ikke skadelige stoffer som PTFE.

 

Det ble satt igang en enorm mengde utviklingsarbeid og ressurser ved produksjonen av denne vakre kolleksjonen, og resultatet ble en unik look med alle fordeler som er mulig å få ut av et kokekar av støpt aluminium med det nyeste, keramiske non-stick-belegget.

 

Tåler maskinvask, og er ildfast opp til 200 grader.

Kokekarene kan brukes i stekeovn, og på alle komfyrtopper inkludert induksjon - takket være en ekstra rustfri skive som er støpt inn i basen.


Den solide gryten fordeler varmen jevnt, og sørger for en rask og jevn spredning av varmen slik at maten ikke setter seg fast og brenner seg.

 

Mål: 26 cm. 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også