Skeppshult id: Ernst Ildfast Serveringsform Medium 1,5 l

Skeppshult id: Ernst Ildfast Serveringsform Medium 1,5 lSkeppshult id: Ernst Ildfast Serveringsform Medium 1,5 l
  • Skeppshult id: Ernst Ildfast Serveringsform Medium 1,5 l
  • Skeppshult id: Ernst Ildfast Serveringsform Medium 1,5 l
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Skeppshult id: Ernst Ildfast Serveringsform Medium 1,5 l

Ildfast form med målene 24 x 15 x 6 cm.

Denne perfekte lasagneformen er både vakker og praktisk - formet til det moderne mennesket, men med et hint av rokokko. 

Lei av å rengjøre ovnen? De høye rette kantene gjør at du unngår søl og i kombinasjon med de skjellformede håndtakene setter du formen enkelt på bordet. Blir det fiskegrateng i morgen?

Skeppshults produkter av støpejern er alltid forbehandlet med økologisk rapsolje. Dette gir produktene en fin, svart farge og en naturlig non-stick-beskyttelse, uten noe som helst tilsetninger av kjemikalier. 

Skeppshults produkter av støpejern fremstilles av et nøye kontrollert råmateriale i form av rent jern - man bruker ikke skrap og biprodukter i fremstillingen, noe som garanterer et sunt og rent støpejern. Når man lager mat i en støpejernpanne eller stekepanne avgir kokekaret en liten mengde sunt jern i maten. 

Støpejern kan brukes på alle typer varmekilder inkludert åpen ild. 

Skeppshults Støperi er det eneste nåværende støperiet i Skandinavia som produserer husholdningsprodukter i støpejern. Mange moment i produksjonen er fortsatt et rent håndverk, og er avhengig av høy yrkeskompetanse.

Vedlikehold:

- Vask alltid dine Skeppshult panner og gryter med varmt vann uten oppvaskmiddel. 

- Når du skal grovrengjøre din panne/gryte: Dekk bunnen på pannen med grovsalt. Varm deretter opp produktet på høy temperatur i 1-2 minutter. Hell av saltet og tørk produktet med papir. Produktet vil nå få en grå nyanse, det vil si at du nå kan brenne inn gryten/pannen med rapsolje.

- Hell noen dråper rapsolje i det tørre produktet slik at det danner et tynt lag. La produktet stå på høy varme på komfyren. Etter 10-15 minutter er oljen innbrent og produktet er svart igjen.

- Fastbrente matrester kan fjernes med svinto eller lignende, deretter bør produktet brennes inn igen. Samme behandling gjelder ved eventuell rust.

 

 

 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE