Bagaren och Kocken ABSassafrassa Superstone Rund Bakekuppel

Sassafrassa Superstone Rund BakekuppelSassafrassa Superstone Rund Bakekuppel
  • Sassafrassa Superstone Rund Bakekuppel
  • Sassafrassa Superstone Rund Bakekuppel
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Sassafrassa Superstone Rund Bakekuppel

The Bread Dome - eller bakekuppel på norsk, er fremstilt av stengods som har blitt brent ved over 1200°C. Resultatet blir en kompakt sten som ikke trenger å bløtlegges før bruk.

 

Takket være den glaserte bunnen til The Bread Dome, kan den brukes til både baking, og ved tilberedning av kylling, kjøtt og fisk - uten at man risikerer at stengodset absorberer smak fra maten. Glaseringen gir også en avstøtende overflate (non-stick), men det anbefales allikevel å olje inn formen med litt matolje før bruk.

 

Toppen på kuppelen er ikke glasert, noe som bidrar til et tørt miljø ved tilberedning av maten. Dette resulterer i en sprø skorpe med luftig innmat ved brødbaking.

 

Med den kuppelformede formen, kan den varme luften sirkulere inne i formen, noe som gir jevn baking av brød og tilberedning av mat.

 

Det lille hullet i lokket gjør at overskuddsdamp siver ut av formen, og på denne måten blir skorpen enda sprøere. 

 

Den glaserte bunndelen kan vaskes i maskin, men håndvask anbefales. Overdelen må håndvaskes uten oppvaskmiddel. Oppvaskmiddel absorberes av stengodset, og kan overføres til maten. Bakekuppelen kan brukes i en vanlig ovn, i tillegg til mikrobølgeovn. Den kan derimot ikke brukes over åpen ild, ettersom den da kan sprekke.

 

Bruk ikke frossen mat, og utsett ikke kuppelen for ekstreme temperaturforandringer ettersom den da står i fare for å sprekke. La kuppelen avkjøle seg til romstemperatur før den deretter vaskes med en myk børste under rennende vann. Bruk ikke oppvaskmiddel.

 

 

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE