Sassafrassa Superstone La Cloche Bakekuppel

Sassafrassa Superstone La Cloche Bakekuppel
  • Sassafrassa Superstone La Cloche Bakekuppel
Dette produktet har dessverre utløpt.
 

Sassafrassa Superstone La Cloche Bakekuppel

Litt kort om "La Cloche":

La Cloche eller bakekuppelen, ble brukt av antikkens romere og grekere som en flyttbar ovn for tilberedning av brød, fisk og kjøtt. Maten ble plassert på solvarme steiner som deretter ble tildekt med en kuppel av stengods. Rundt kuppelen plasserte de glødende trekull, noe som skapte en jevn varme til maten som skulle lages.

 

Med den moderne versjonen av bakekuppelen, kan du lage mange forskjellige slags matretter i din egen ovn. Den jevne temperaturen som skapes av stengodset i kombinasjon med det kuppelformede lokket til La Coche, skaper en jevn varmeflyt som er nødvendig for at maten skal tilberedes på riktig måte. Med kuppelen kan du tilberede fisk og kjøtt, som da beholder sin naturlige saftighet - og også bake brød med en sprø skorpe og saftig innmat.

 

Vedlikehold og bruk: 

 

La Cloche er fremstilt av naturlig stengods. Stenmaterialet absorberer fukt fra deigen, hvilket resulterer i en herlig, sprø skorpe med luftig innmat.  

 

La Cloche kan brukes både i en vanlig stekeovn, varmluftsovn og mikrobølgeovn. Den skal derimot ikke brukes over åpen flamme. Smør bakekuppelen innvendig med litt mat- eller olivenolje før bruk. Bruk ikke fryst mat og utsett ikke bakekuppelen for store temperaturvekslinger da den kan sprekke. La kuppelen avkjøles til romstemperatur før den vaskes.

Bruk ikke oppvaskmiddel til din La Cloche. Den skal i stedet vaskes med en myk oppvaskbørste under rennende vann og deretter lufttørkes.
 
Stengodset vil bli mørkere med tiden. Dette er en helt naturlig prosess.  

Rangering og kommentarer

Ingen kommentarer ennå. Bli den første til å kommentere dette produktet!

Flere produkter fra samme kategori

Se også

MER AV DET SAMME MERKE