Her har vi samlet produktene som hjelper hjemmebakeren danne magi. Vi
viser også her noen ordentlig deilige, salte oppskrifter - steinsopp-pizza,
potet- og geitostpai og et flettet gulrotsbrød! Bon appétit!
1. Puss soppen om den er fersk og hakk den. Hakk løk og hvitløk och stek i en kasserolle med smør til det at løken er myk. Legg i soppen og stek sirka 5 minutter til. Tilsett fløte, salt og pepper. La koke 20–25 minutter.
2. Miks blandingen til en myk krem. Kok kremen et tak til hvis den føles løs. Kjøl ned. Hell kremen i en sprøytepose om du vil sprøyte krem på pizzaene, ellers går det like fint å legge på kremen med en skje.
1. Sett ovnen på 300° eller så høyt det går. Legg en pizzastein på en rist i mitten av ovnen. Form deigbitene til runde pizzabunner.
2. Skjær mozzarellaen i biter, riv parmesanen och skiv fikene. Spre 2 ss tomatsaus på en bunn og legg på sirka 50 g mozzarella. Sprøyte på eller legg på steinsoppkremen med skje.
3. Kontroller at ovnen er varm og slå på grillfunksjonen. Stek pizzaen sirka 5 minutter – den må få ordentlig med farge.
4. Legg på tre skiver skinke og noen fikenskiver. Dryss over parmesan. Ha på salt og pepper. Ringle litt olje på kanten av pizzaen og legg på noen kvister kjørvel. Gjør detsamme med resten av bunnene.
6 porsjoner
Ovn 200°
Server skinke og salat til paien. Den smaker bra både kall, lun og nystekt.
2 stykker
Ovn 200°