Bagaren och Kocken AB

Pasta med urter

30 September 2016 Bakeren og Kokken
 

Ta din hjemmelagde pasta til et helt nytt nivå! Med ferske urter i deigen får du ikke bare nye og spennende smaker på pastaen, det blir også et utrolig vakkert mønster.

 
Marcato Pastamaskin Atlas 150 Origi...
Pastagryte 5,5 liter Rustfri med Gl...
House Doctor Pastasleiv Akasie
 

Slik gjør du

Pastadeigen: Ha melet i en stor bolle og bland det med salt. Lag en grop i midten og knekk i eggene. Arbeid inn melet i eggene, litt av gangen, med fingertuppene til det blir en deig. Ta opp deigen på et melet bakebord og arbeid deigen smidig. Dekk deigen med plastfolie og la den hvile i 1 time.

Del deigen i fire biter. Trykk ut en deigbit og kjør den gjennom rullen på den tykkeste innstillingen i pastamaskinen. Del deigen på midten og kjør den i maskinen igjen til den er så tynn som den kan bli. (Ca 4-5 ganger)

Legg pastaremsene på et lett melet bakebord og legg ferske urter uten stilk flatt på pastaen.

Legg en pastaremse over urtene og kjør dem i maskinen igjen til de er så tynne som mulig. Skjær pastaen i firkanter eller remser og legg dem i kokende vann. Kok pastaen i 3-4 minutter til den er al dente.